Smiley a facut declaratii impresionante despre botezul fiicei sale
Stiri de ultima ora Mondene

Smiley a facut declaratii impresionante despre botezul fiicei sale

Smiley si Gina Pistol au avut o ocazie minunata sa isi intalneasca rudele si prietenii, si anume botezul fiicei lor Josephine Ana Maria.  Cei doi au ales sa celebreze discret asa cum au facut-o si pana acum. La acest botez au mai fost invitati si Andreea Banica si Lucian Mitrea, Cristina Stefania si Speak.

Ce a declarat Smiley despre fiica sa

Smiley a vorbit cu multa emotie despre fiica lui in varsta de doar 4 luni. Acesta a mai oferit si informatii inedited despre ceea ce sa intampla la botezul acesteia.

„În biserică am avut și cor, ne-am dorit foarte tare, a contat slujba religioasă foarte tare, ea a fost foarte cuminte, a țipat puțin când a băgat-o în apă. Am avut puține emoții, dar nu a fost cu scufundare totală”, a spus artistul.

Smiley a mai povestit si despre clipele speciale pe care le petrece alaturi de fiica sa in fiecare zi.

„Momentul meu preferat cu ea este când se trezește, deschide ochii, se uită la mine și râde. Ăsta e momentul meu preferat, după asta pot să plec liniștit în viață. Mă simt mai bucuros, fericit, motivat, mai responsabil și mai optimist de când sunt tată. Schimb scutece, legăn copilul, îi cânt, fac tot ce trebuie. Eu nu știu cântece de copii deloc și improvizez, mă trezesc cântând. Acum e mult mai activă, se întoarce de pe o parte pe alta și e mai greu. Nu prea am avut probleme cu colicii. Suntem în etapa când îi cresc dinții. Nu prea mai doarme ziua, dar noaptea doarme. Și doarme toată noaptea singură, în camera ei. E foarte liniștită, mi-e și frică să nu cobesc” a mai spus acesta.

Gina Pistol a spus ca au cumparat un tablou cu harta astrala din ziua in care fetita ei s-a nascut pe care este trecuta si ora nasterii. Pe acea harta stelara sunt scrise si niste versuri care fac parte din cea mai recenta melodie lansata de Smiley „Ai adus Soarele cu tine,/ Pentru noi e răsărit,/ Ne-ai arătat că până acum,/ Noi nu am mai iubit,/ Pe nimeni… Pe nimeni până la tine.”

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns