Stiri de ultima ora Mondene

Festivalul El Carrusel – se anunta un show incendiar.

Festivalul El Carrusel se anunta a fi show-ul anului 2019. Black Eyed Peas, Diplo, Karol G, Young Thug, Rae Scremmurd, Zion Y Lennox dar si Khea sunt artistii confirmati la editia din acest an. El Carrusel va avea loc in perioada 27-30 iunie in Bucuresti, mai exact la Romexpo.

Succesul inregistrat anul trecut de Maluma si Luis Fonsi a dus ca acest festival sa se desfasoare pe patru zile de distractie. Artistii de top din genurile latino, urban, trap, electro vor fi prezenti in cadrul acestui mult asteptat eveniment.

Artistii deja anuntati sunt J Balvin, Ozuna, Nicky Jam, Black Eyed Peas, rapperii Rae Sremmurd, Young Thug dar si Diplo. Pe langa concerte va mai fi si un parc de distractii dar si zone de foodcourt si relaxare. Accesul este permis incepand cu orele 14:00. Totodata publicul are sansa de a petrece toata noaptea la show-urile after – party exclusive.

Abonamentele au fost deja puse in vanzare , preturile pentru patru zile de festival incep de la 330 de lei ( acces general ) si 430 de lei ( golden circle).  Dupa care abonamentele vor costa intre 380 de lei si 720 de lei (VIP).

El Carrusel este cel mai important eveniment din acest an si este prezentat de Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment.

Black Eyed Peas este trupa premiata cu mai multe discuri de platina. Aceasta trupa detine sase premii Grammy iar albumele ei au fost vandute in peste 75 de milioane de exemplare in intreaga lume.

Diplo este recent premiat Grammy si este cofondatorul trupei Major Lazer.

Karol G este o artista a muzicii latino detinatoare a unui premiu Latin Grammy, este cunoscuta pentru hiturile “ Ahora Me Llama” ; “ Mi Cama”; “ Calypso” dar si “ Creeme”.

Young Thug este un rapper de origine Americana si a avut multiple colaborari cu Kayne West, Travis Scott dar si multi altii.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns