Stiri de ultima ora din Sanatate

Beneficiile uimitoare pe care menta le are in sanatate.

Menta este o planta aromatica folosita de mii de ani. Aceasta este utilizata atat pentru gustul ei cat si pentru mirosul imbietor. Menta are beneficii ultuitoare in sanatate si o gasim cam peste tot in jurul nostru precum in produse de ingrijire, in bauturi, in smoothie-uri dar si in cocktail-uri.

Frunzele de menta contin numeroase uleiuri esentiale printre care mentol, menton si limonen.

Pe langa clasicul ceai de menta, aceasta planta mai poate fi utilizata si in:

Tratarea simptomele – capsulele de ulei de menta ajuta la reducerea simptomelor care apar in urma unui intestin iritabil cum ar fi : dureri de stomac, gaze si diaree

Te scapa de durerile de cap – are proprietati de reducere a migrenelor. Reduce si alte simptome precum: greata, voma dar si sensibilitatea.

Desfunda sinusurile – ajuta in lupta impotriva racelii sau a infectiilor mucoasei care duc la blocarea sinusurilor.

Iti ofera energie  – uleiul de menta este ideal pentru a-ti schimba energia si pentru a avea parte de vitalitatea pe care o doresti.

Citeste  Chinezii limitează la trei ore pe săptămână accesul copiilor la jocurile video online

Calmeaza alergiile sezoniere – te vei putea bucura de mirosurile de afara fara sa te mai temi de posibilele alergii.

Iti va imbunatati atentia la concentrare – capsulele cu ulei de menta ajuta la o mai buna concentrare si nu se va mai simtii starea de oboseala.

Elimina crampele menstruale – va elimina intensitatea si va scurta durata durerilor menstruale.

Reduce apetitul – dac urmezi o dieta si iti doresti sa scapi de kilogramele in plus, atunci uleiul esential de menta se va ajuta sa scapi de senzatia de foame si sa scazi in greutate.

Distruge germenii din cavitatea bucala – menta iti ofera un aer proaspat si o respiratie fresh. Are proprietati antibacteriene care ajuta extraordinar de tare la eliminarea sursei care iti ofera un miros neplacut in cavitatea bucalaa cum ar fi germenii.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns