Stiri divertisment de ultima ora

Barbie a implinit frumoasa varsta de 60 de ani. Esti curios sa vezi cum arata?

Vestita papusa Barbie a implinit in acest an frumoasa varsta de 60 de ani. Aceasta papusa a reusit sa inspire fetitele inca din anul 1959. A fost printesa , presedinte , astronaut, babysitter dar si zoolog.  A avut peste 200 de cariere si mai urmeaza multe altele care continua sa inspire fetitele din toata lumea. Barbie ajute fetitele sa isi deschida perspectiva asupra carierei si pune in lumina personalitatea exemplara si le ajuta sa tinteasca cat mai sus.

Papusa Barbie a avut numeroase schimbari de-a lungul timpului. In anul 2015 a fost introdus pentru prima data pantoful fara toc dar si alte tonuri ale pielii dupa care a urmat diferite forme ale chipului.

Tot in acest an s-a lansat un clip creativ numit : Imagineaza-ti posibilitatile !” care a devenit multipremiat prin mesajul de brand transmis “ Poti fi orice iti doresti.”

In urmatorul an 2016 , in ianuarie au fost lansate 3 noi tipologii precum : Barbie inalta, Barbie cu forme voluptoase si Barbie miniona. A fost un moment important pentru acest brand deoarece a starnit reactii importante la nivel global.

Ruth Handler, creatoarea brandului a declarat “ ”Întreaga mea filosofie legată de păpuşă a fost să creez o păpuşă care inspiră fetiţele să fie orice îşi doresc. Barbie a încurajat mereu ideea că o femeie are puterea de a alege”.

Cercetarile efectuate de-a lungul timpului au scos la iveala ca implicarea tatalui in joaca fetitei contribuie foarte mult la dezvoltarea ei in viata. In ciuda competitie din domeniul jucariilor sunt vandute anual in jur de 58 de milioane de papusi Barbie in peste 150 de tari. Procesul de creatie dureaza intre 12 si 18 luni iar papusile sunt produse in fabrici din Indonezia dar si China.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns