Stiri de ultima ora Mondene Stiri divertisment de ultima ora

Adele confirma separarea de sotul ei

Circulau de mult zvonuri ca Adele, una dintre cele mai bune voci pop din ultimii ani, si sotul ei, antreprenorul Simon Konecki, au probleme in casnicie. Zvonurile s-au adeverit, iar Adele a confirmat ca ea si Simon s-au separat, dupa doar 2 ani de la nunta. S-au casatorit in 2017, desi erau impreuna de mai multi ani.

Adele cere discretie

Reprezentantii interpretei britanice au transmis presei ca Adele roaga sa-i fie respectata intimitatea. Adele si Simon au un baiat in varsta de 7 ani. Cand au confirmat ca se separa, au anuntat ca vor sa-si creasca fiul intr-o atmosfera cat mai calda, cu multa dragoste, si ca se vor ocupa impreuna de educatia lui.

Un divort rentabil, pentru Simon

Adele Adkins, 30 de ani, a ajuns pe culmile gloriei in 2008, cu albumul de debut 19, o combinatie de versuri pline de sensibilitate si o interpretare vocala de exceptie. Adele s-a mentinut in topul celor mai de succes interpreti si compozitori si a strans o avere frumusica – in jur de 145 de milioane de lire sterline. Este posibil, scrie presa engleza, ca Simon sa obtina jumatate din avere.

sursa foto: The Sun

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns