Filmele pe care trebuie sa le vezi in luna noiembrie
Stiri divertisment de ultima ora

Filmele pe care trebuie sa le vezi in luna noiembrie

In cele de mai jos vei descoperi filmele pe care trebuie sa le vezi in luna noiembrie. ACeste filme te vor ajuta sa privesti lumea dintr-o alta perspectiva. Iti vor prezenta povestile unor personaje care se confrunta in viata lor cu decizii care le lor schimba complet viata.

Iata care sunt filmele pe care trebuie sa le vezi

Leaving Las vegas

Personajul principal esre Ben Sanderson interpretat de Nicolas Cage. Acesta este un scenarist de la Hollywood care a fost parasit de sotia lui, si-a luat fiul cu ea iar dupa acest eveniment Sanderson a inceput sa aiba probleme cu consumul de alcool.  Atunci cand cariera lui se sfarseste vinde actiuni, lucruri valoroase si lasa totul in urma. Ben decide sa se mute in Las Vegas, un loc in care isi schimba complet viata.

Dot the I

Carmen este pe cale sa se casatoreasca cu Barnaby, mai exact un englez bogat, grijuliu dar care este foarte plictisitor. Aceasta se intalneste cu un strain de care se simte atrasa. Pe masura ce se apropie nunta ei incearca sa nu se mai gandeasca la el dar nu reuseste sa faca asta. Camen se vede implicata intr-un triunghi amoros care nu este tocmai ceea ce pare.

Premonition

Linda locuieste alaturi de sotul ei Jim dar si de cele doua fete in casa lor confortabila dintr-o suburbia. Intr-o dimineata, seriful orasului ii spune ca sotui ei a murti cu o zi inainte intr-un accident de masina.  Aceasta este nelinistita si nu ii vine sa creada ca acest lucru s-a intamplat. Isi da seama ca lucrurile nu sunt in ordine abia a doua zi de dimineata.

Man about town

Jack Giamoro este un agent de talente de top de la Hollywood care afla ca sotia lui Nina l-a incelat cu unul dintre clientii sai faimosi. Jack se afla in fata unei noi provocare care are in vedere mai multe intrigi.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns