De ce nu a functionat relatia dintre Adrian Mutu si Alexandra Dinu
Stiri de ultima ora Mondene

De ce nu a functionat relatia dintre Adrian Mutu si Alexandra Dinu

Adrian Mutu a acceptat sa vorbeasca despre relatia pe care a avut-o cu Alexandra Dinu. Acesta a vorbit sincer despre problemele pe care le-au intampinat.
Adrian Mutu si Alexandra Dinu au fost casatoriti intre anii 2001 si 2003 si au impreuna un baiat pe nume Mario care acum are frumoasa varsta de 19 ani.

Iata ce a declarat Adrian Mutu cu privire la relatia avuta cu Alexandra Dinu

“Ne-am căsătorit relativ repede. A fost, așa, o iubire fulgerătoare, de adolescenți, copii. Uitându-mă acum înapoi, îmi dau seama ce copii eram. Cred că a venit să-mi ia un interviu și așa ne-am cunoscut. Am ținut legătura și restul e istorie. N-am stat prea mult pe gânduri, aveam acea energie a tinereții, pe repede-înainte. A fost o relație scurtă, cred că aproape 3 ani a ținut. Din relație a ieșit acest minunat băiat, de care suntem mândri amândoi.

Uitându-mă înapoi, cred că la acea vârstă un băiat ar trebui să-și trăiască viața. În general, la ce am trăit la viața mea, le spun celor tineri să nu facă ce am făcut eu, ci să învețe. Nu toată lumea reușește să se ridice, cum am făcut eu. Sfatul meu e să fie precauți, atenți. Nu-mi aduc aminte dacă am suferit mult atunci. Nu îți e ușor după ce te desparți. Normal că am suferit, cum suferă orice puști la 21-22 de ani. După aia, bineînțeles că începi să cunoști alte fete și totul trece.”,

In momentul in care Adrian a fost intrebat de ce nu a mers relatia sa, acesta a spus ca motivul principal a fost tineretea.  Adrian a spus ca era plecati in strainatate singuri si ca au inceput sa apara unele neintelegeri. Alexandra a ramas in Italia unde si-a facut o cariera frumoasa si el a luat-o pe un alt drum. In prezent cei doi au o legatura frumoasa pentru binele copilului lor.

 

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns