image001
Stiri din Sport de ultima ora

5 modele KTM din categoria naked bike

Gama de motociclete naked KTM DUKE se remarcă prin cinci modele performante și cu look agresiv, ideale ca parteneri pentru riderii pasionați de viteză. De la cel mai mic street bike al seriei, cu motor de 200 cc și până la modelul de cilindree 1300 cc, toate motocicletele din lineup-ul Duke impresionează prin atributele tehnice înalte și un design zvelt. Cei interesați vor  descoperi pe piață gama completă de motociclete KTM de ultimă generație, alături de echipamente moto de protecție. Veți beneficia de consiliere gratuită în alegerea echipamentelor moto pentru bărbați și femei – mănuși, căști moto, jachete și multe altele.

image002

KTM 200 DUKE poate fi o rampă de lansare pentru motocicliștii tineri sau începătorii fără experiență care caută o alternativă de tranzit urban mai rapidă, fără compromisul confortului și manevrabilității. Acest aliat cu alură sportivă se va strecura cu ușurință prin jungla orașului și va oferi o plimbare antrenantă în afara lui, cu o doză de distracție și adrenalină. KTM 200 Duke poate fi condus cu permis A2. Mulțumită motorului cu 1 cilindru, în 4 timpi și șasiului tubular de greutate redusă, acest model entry-level din familia KTM se va impune pe stradă cu fiecare ocazie. Motorul dezvoltă până la 26 cai putere și reprezintă cea mai puternică opțiune în 4 timpi din clasa sa. Sistemul de ventilație optimizat și evacuarea îmbunătățită contribuie la performanță de invidiat. KTM 200 Duke se supune celor mai ridicate standarde de zgomot și emisii. Pachetul include furci inversate WP ce dispun de cea mai recentă tehnologie și care permit o operare fără cusur. Șaua din două părți oferă ergonomie și favorizează o poziție de pilotare sportivă. KTM 200 Duke este 100% DUKE și va fi o prezență formidabilă pe stradă.

KTM 390 DUKE primește laurii când vine vorba de manevrabilitatea ușoară atunci când acest lucru este necesar. Motorul capabil de 44 cai putere oferă cuplu și accelerație incendiare și constituie una dintre cele mai potrivite opțiuni pentru piloții A2. Sistemul de aerisire se bazează pe un design ingenios, iar sistemul de injecție este gândit în cele mai mici detalii și construit cu componente de top. KTM 390 Duke este o motocicletă potrivită pentru stradă, dar și pentru circuit.

image003

KTM 890 Duke se individualizează prin liniile ascuțite ale caroseriei și prin grafica dinamică. Cu un motor în 2 cilindri 899 cc găzduit de cel mai ușor și compact șasiu, KTM 890 Duke oferă agilitatea pe care ați aștepta-o de la un model 600 cc, sfidând regulile. Motorizarea LC8c pe răcire cu lichid, 8 valve livrează nu mai puțin de 115 cai putere și este cea mai compactă în clasa din care face parte. Ghidonul de lățime 760 mm permite ajustarea în 4 poziții diferite și poate fi rotit în alte trei poziții pentru o potrivire perfectă. Bordul cu ecran TFT multicolor intuitiv asigură accesul fără probleme la informațiile despre călătorie. La turații înalte, bara de afișaj își schimbă culoarea pentru a vă indica când să schimbați viteza. 890 Duke a preluat multe din avansurile la nivel de electronică și software din dotarea lui 890 Duke R și le-a rafinat pentru a fi mai prietenos cu utilizatorul.

image004

Versiunea KTM 890 Duke R se diferențiază prin cadrul vopsit portocaliu și profilul amenințător cu linii ultra ascuțite.

KTM 1290 SUPER DUKE R este un hyper naked dotat cu motor 1301 cc LC8, 2 cilindri paraleli care duce experiența de riding la următorul nivel. Unitatea de putere optimizată pune bazele evoluției V-twin. Poziția de pilotare inspiră încredere și contribuie la o plimbare palpitantă. Farurile LED strălucitoare oferă vizibilitate amplă.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns