Mihaela Evi se retrage din handbal
Stiri din Sport de ultima ora

Mihaela Evi se retrage din handbal

Mihaela Evi in varsta de 34 de ani a anuntat ca se retrage din handball dupa ce a spus ca a trait o mare mizerie la meciul dintre echipa ei Gloria Bistrita 2 si Arena Tg. Mures.

Ce a delcarat Mihaela Evi?

Antrenoarea, a fost second la nationala de tineret si a protestat la mai multe decizii ale arbitrilor in urma carora a fost trimisa in tribuna. Conform celor declarate de Mihaela a fost facute 28 de greseli ale cuplului de artibri Dan Pavel si Radu Pentea din Zalau impotriva echipei sale.

Site-ul Federatiei Romane de Handbal a anuntat sanctionarea antrenoarei cu amenda si suspendarea a doua meciuri.

“Sancționarea antrenoarei echipei CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud, Evi Mihaela, cu penalitate pecuniară în cuantum de 700lei, data limită de achitare 27.10.2022, și suspendarea din activitatea handbalistică pentru 2 jocuri începand cu data de 28.09.2022, conform art. 55.4 din RD, pentru comportament nesportiv grosolan față de oficialii jocului.”,  s-a aratat pe site-ul oficial al FRH.

Mihaela a anuntat ca se retrage definitiv din handbal

Mihaela Evi a fost nevoita sa renunte la cariera de handbalista la doar 20 de ani din cauza unor probleme de sanatate. Aceasta  a devenit ulterior una dintre cele mai apreciate antrenoare din Romania, la nivel de junior.

Dupa meciul din liga a doia de handbal feminine dintre Gloria Bistrita si Arena Tg Mures, Mihaela a anuntat ca se retrage din handball.

“După ce au făcut mizeria asta la jocul de sâmbătă, cei doi arbitri au avut tupeul să îmi facă și raport. Că doar handbalul e al lor și au voie să facă ce vor fără să fie pedepsiți”,  a scris Mihaela pe Facebook.

“Mulțumesc Constantin Din Handbal. Și pentru asta, dar și pentru presiunea și problemele pe care mi le-ați creat astă vară, când încă eram antrenoarea lotului național de tineret. Atunci nu m-ați putut face să renunț la handbal, dar uite că acum da. Mi-e scârbă și îmi ajunge! Pentru mine astăzi s-a încheiat munca de jos în folosul handbalului! Să o facă șmecherii”, a mai scris aceasta.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns