Laurentiu Reghecampf a depus actele de divort
Stiri din Sport de ultima ora

Laurentiu Reghecampf a depus actele de divort

Laurentiu Reghecampf  a depus actele pentru divortul de sotia sa, impresara Anamaria Prodan. Antreprenorul in varsta de 45 de ani a declarat ca a fost mereu o persoana foarte discrete. Acesta divorteaza  dupa 15 ani de relatie si 13 de casnicie.

Declaratiile surprinzatoare ale antreprenorului

„Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a spus Laurentiu Reghecampf.

Antreprenorul a fost cel care a anuntat ca a depus actele de divort.

“Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Citeste  Marele Premiul al Frantei a fost anulat din cauza pandemiei

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a spus acesta.

Anamaria Prodan  a facut primele declaratii dupa ce a aflat ca Laurentie Reghecampf a depus actele de divort. Aceasta a precizat ca cel mai important in acest moment este bunastarea copiilor ei. „Am văzut și noi aseară declarația din ziar a soțului. Ne-a citit-o un prieten drag în direct așa, fiindcă atunci apăruse, de câteva secunde. Sinceră să fiu niciodată nu am știut care este adevărul, nici în momentul de față. Nu știm adevărul. Toată familia este puțin bulversată pentru că nimeni nu știe care este adevărul, care este minciuna, dar o să le descurc încet încet. Încă mai am niște oameni foarte adevărați care țin la mine și știu în 17 ani cam cât am luptat”, a declarat Anamaria.

Citeste  Gica Hagi este pregatit sa faca cea mai buna echipa
Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *