Stiri din Sport de ultima ora

Gica Hagi este pregatit sa faca cea mai buna echipa

Gica Hagi vrea sa isi faca o echipa de fotbal feminin cu care sa castige titlul. Daca lucrul asta s-ar adeveri ar fi prima echipa din Liga 1 care pe langa torfeele acumulate de la baieti l-ar face campion si la feminin.

Comitetul Executiv al FRF a luat deciza de a obliga cluburile din Liga 1 sa isi faca echipa feminina.  La auzul acestor vesti Gigi Becali a declarat “Eu sunt gata să mă duc la judecător să întreb dacă a existat pe globul pământesc cineva care să te oblige să faci ceva ce tu nu vrei. Nouă ne trebuie 100 de ani pentru a învăţa să ai demnitate.

Ăia fac fotbal feminin că vor să facă. La noi, în Comitetul Executiv, toţi ridică mâna. Aici e vorba de demnitate. Eu nu spun femeia să nu joace fotbal, doar că eu nu vreau să finanţez asta. Nu poţi să mă obligi să fac ceva ce nu îmi place”.

Cu toate astea , acesta a dat de inteles ca daca instanta nu ii va da castig de cauza va cumpara o echipa feminina “Dacă judecătorul îi dă dreptate FRF, pentru mine e simplu. Mă duc la FC Bucureşti 1975 sau FC Cătunul sau FC Scaun. Cum te cheamă, FC Scaun? Ia 10.000 de euro să te cheme FCSB. Şi gata, am terminat cu nebuniile”, “Dacă nu îţi vei crea echipă de fotbal feminin în anul 1 (n.r.2021-2022), nu vei primi licenţa. În anul 2 trebuie să ai 2 echipe şi în anul 3 – 3 echipe. Altfel nu vei primi licenţa de Liga 1. Italia acum 3 ani a implementat decizii asemănătoare cu cele luate de noi azi. În Italia, Juventus, care are 7 titluri consecutive la masculin, la nivel de fotbal feminin, când fetele jucau, avea un spectator în tribună. În momentul de faţă, au ajuns la peste 40.000 când joacă fetele”.

Citeste  Picioarele lui Ibrahimovici, tăiate cu fierăstrăul
Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *