Medicul danezilor a oferit mai multe detalii despre starea lui Christian Eriksen
Stiri din Sport de ultima ora

Medicul danezilor a oferit mai multe detalii despre starea lui Christian Eriksen

Morten Boesen este omul care l-a ajutat pe Christian Eriksen atunci cand fotbalistul a fost la un pas sa isi piarda viata.

  Ce a declarat medicul?

„Am fost chemaţi imediat ce Christian a căzut. Nu l-am văzut, dar era destul de clar că îşi pierduse cunoştinţa. Când am ajuns la el, era pe o parte, respira şi îi simţeam pulsul. Dar la un moment dat nu s-au mai auzit bătăile inimii şi am început masajul cardiac. Ajutorul a venit foarte, foarte repede de la personalul medical şi, cu ajutorul lor, am reuşit să facem ceea ce trebuia să facem. Am început să intervenim pentru a-l menţine în viaţă. Din fericire, Christian s-a agăţat de viaţă”, a spus medicul Morten Boesen.

Acesta a mai spus ca starea sportivului este mai buna si ca acum este pus pe glume dar se afla in continuare sub supraveghere medicala.

”Rezultatele testelor pe care le-am făcut au fost pozitive. Cu toate acestea, Christian se află încă în spital și sub continuă supraveghere. Are simțul umorului. Este treaz și răspunde relevant și clar.

Citeste  Veste trista din Japonia : Olimpiada va fi fara spectatori straini

Inima lui a început să bată din nou. El s-a întors la viață mulțumită defibrilatorului. Eriksen a fost mort pentru câteva clipe”, a declarat Morten Boesen.

”Nu își amintește prea multe lucruri din câte s-au întâmplat. S-a îngrijorat pentru familia sa și pentru noi. Asta arată generozitatea și măreția sa ca persoană. El ne-a spus să jucăm din nou”, a  mai declarat si selectionerul Kasper Hjulmand.

Federatia Daneza de Fotbal a emis chiar si un comunicat oficial cu privire la starea de sanatate a lui Christian Eriksen. „Ultimele vești. În această dimineață am vorbit cu Christian Eriksen, care a transmis salutări colegilor săi. Starea sa este stabilă, dar va fi în continuare internat pentru investigații suplimentare.

Echipa și staff-ul echipei naționale a primit asistență de criză și vom continua să fim acolo unul pentru celălalt după incidentul de ieri.

Dorim să mulțumim tuturor pentru saluturile sincere către Christian Eriksen de la fani, jucători, familiile regale din Danemarca, și Anglia, federațiile, cluburile, etc.

Citeste  Gigi Becali amuzat de demiterea lui Marius Sumudica

Îi încurajăm pe toți să trimită salutările către Federația Daneză de Fotbal, unde ne vom asigura că toate vor fi transmise lui Christian și familiei sale”, au scris acestia.

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *