Stiri din Sport de ultima ora

Messi, soarta incerta la Barca

Atacantul argentinian doreste sa paraseasca FC Barcelona; teoretic, poate pleca la final de sezon, daca anunta in luna iunie. Messi spune insa ca, fiind totul decalat de coronavirus, nu se poate considera ca termenul a trecut.

Clubul catalan e ferm: Messi poate pleca, daca achita clauza de reziliere de 700 de milioane de euro. De asemenea, orice club il poate cumpara pe argentinian, cu aceeasi conditie – sa plateascacei 700 de milioane de euro.

Leo Messi a facut socantul anunt ca vrea sa plece de la Barca martea trecuta, aruncand pur si simplu in aer lumea fotbalului.  In varsta de 33 de ani, Messi este considerat printre cei mai buni fotbalisti ai lumii din ultima suta de ani.

La controalele medicale de duminica dimineata – testul COVID –  Messi nu a fost vazut alaturi de echipa si nu va participa la antrenamente.

Liga spaniola de fotbal considera ca FC Barcelona este indreptatita sa ceara achitarea clauzei de reziliere. “Referitor la diferitele interpretari publicate in aceste zile pe canalele media, privind situatia contractuala a jucatorului Lionel Andres Messi cu FC Barcelona, La Liga considera oportun sa precizeze ca acest contract este in vigoare si contine o clauză de reziliere aplicabila din momentul in care Lionel Andres Messi decide sa renunte unilateral” – afirma La Liga.

Citeste  Ionuț Radu pleacă de la Genoa

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *