Stiri din Sport de ultima ora

Ciolacu ii felicita pe tricolori

“Ați muncit, ați suferit şi ați câștigat! Bravo, România! Ați adus bucuria în sufletul românilor!!!” – a scris premierul Marcel Ciolacu pe Facebook,  la finalul partidei Romania-Slovacia, din cadrul EURO 2024. Ciolacu s-a aflat in tribune.

Postarea e insotita de mai multe fotografii din timpul meciului si de la finalul partidei. Romania, Belgia si Slovacia in optimile EURO 2024. Meciul Romania-Slovacia s-a terminat cu scoru. 1-1. Prima repriza a fost clar dominata de slovaci, dar in cea de a doua tricolorii si-au mai revenit. Golul pentru Slovacia a fost inscris de Duda, minutul 24, iar golul pentru Romania a fost inscris de Razvan Marin in minutul 37.

Iordanescu: sunt unii care trebuie sa ne ceara scuze

In primele declaratii de dupa meci, antrenorul nationalei, Edward Iordanescu, nu si-a  ascuns revolta fata de speculatiile care au circulat, potrivit carora Romania si Slovacia s-ar fi inteles asupra unui egal, astfel incat ambele echipe sa ajunga in optimi. “Sunt unii care ar trebui sa ne ceara scuze.S-a vazut clar ca ambele echipe au dat totul pentru a-si vedea propriul interes. Sa vorbesti inainte de meci si sa dai cu noroi in echipe, in jucatori, in munca noastra si in demnitatea noastra e o rusine” – a spus Iordanescu.

La randul sau, Francesco Calzona, antrenorul Slovaciei, a atras atentia ca s-a vazut clar, in timpul partidei, ca obiectivul jucatorilor slovaci a fost victoria. “S-a vazut limpede acest lucru, noi am fost in posesia balonului mare parte din meci. Am creat ocazii de gol. Nu am facut concesii Romaniei. Au fost doar cateva greseli facute de baietii nostri” – a declarat Calzona.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!