Stiri din Sport de ultima ora

Soc – Serena Williams a decis sa se retraga.

Serena Wiliams a surprins pe toata lumea in momentul in care a abandonat partida cu Garbine Muguruza de la Indian Wells. Aceasta le-a mentionat medicilor chiar pe teren ca se sufoca.”Înaintea meciului nu m-am simțit deloc bine, dar am zis că voi juca. După aceea, odată cu fiecare minut, cu fiecare secundă, a devenit din ce în ce mai rău. Simțeam că sunt amețită și extenuată. Erau stări extreme. Prin felul în care a evoluat scorul, părea că sunt bine, dar nu era deloc așa, Nu mă simțeam deloc bine fizic” a declarat aceasta.

Serena a precizat ca spera sa se faca bine si cum va aborda competitiile urmatoare ”Mă voi concentra să mă fac bine și sper să revin la Miami!” a mai declarat aceasta.

Serena a inceput bine jocul cu Garbine Mugurza pe care a condus-o cu 3-0.  Dupa care a urmat o serie de 7 game-uri pana in momentul in care a spus “stop” la 3-6 , 0-1.

Muguruza a declarat la finalul meciului ”Am jucat de multe ori și întotdeauna a fost foarte greu. Nu e niciodată plăcut să vezi pe cineva care nu se simte bine pe teren. Sper să o văd din nou foarte repede pe teren”.

Serena Wiliams era favorita caselor de pariuri. Inaintea duelului cu Muguruza aceasta va avea o cota de 3.5 la castigarea titlului. Simona Halep este pe locul doi la acest capitol ( 5) iar Naomi Osaka incheia podiumul (6).

Inaintea startului Serena era considerata cu prima sansa ( cota 7). Aceasta era urmata de Simona Halep (8) si de Angelique Kerber (8). Lumea tenisului este plina de schimbari. Pasionatii de tenis dar si suporterii Serenei sunt ingrijorati in privinta starii acesteia de sanatate. Ramane sa aflam noi informatii despre starea acesteia.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns