image001
Stiri din Sport de ultima ora

SxS-uri sportive cu lățimea 60 inch

Riderii care doresc să aibă parte de adrenalină în off-road și practică un stil de riding mai agresiv, se pot baza cu succes pe SxS-urile sportive cu lățimea 60 inch. ATVRom Constanta vă pune la dispoziție SxS-uri sport 60 inch marca CFMOTO sau provenind de la alți producători renumiți în domeniu.

ZForce 800 EX a fost introdus în 2015 și face parte din gama de SxS-uri sport CFMoto. 800 EX este versiunea 60-inch a modelului de 50-inch 800 Trail. De asemenea, în această gamă există și o variantă 50-inch 500 Trail. Motorul V-Twin pe injecție al lui ZForce 800 oferă putere și cuplu impresionante. ZForce vine cu suspensii cu braț dublu în A și amortizoare complet reglabile. Modelul 800 EX vine cu un nou diferențial și frâne. Este disponibil cu schemele de culoare Pearl White, Athens Blue și Lava Orange.

800 EX împarte pistoanele 91mm cu modelul ZForce 1000 Sport, dar are o cursă mai scurtă. Livrează un maximum de 62–63 CP. Cei mai apropiați competitori sunt modelele 60-inch RZR S 900 de la Polaris și Wolverine R-Spec X2 850 de la Yamaha, urmate de Can-Am Commander 800 DPS.

Citeste  Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost inchise

800 EX este echipat precum modelele Limited sau Special Edition de la alte branduri. Aduce standard asistență EPS, troliu 1360 kg, display digital, faruri cu accente LED și proiectoare de înaltă intensitate, acoperiș, portiere, scaune confortabile, oglinzi retrovizoare, claxon, anvelope 26-inch CST Abuzz și jante spițate din aluminiu, spațiu de depozitare și cârlig 2 inch.

Puterea lui ZForce nu este copleșitoare, însă permite obținerea unor timpi rapizi în întreceri. La pilotarea pe drumuri forestiere, de exemplu, 800 EX este capabil să atingă 60 mph (High) și 37 mph (Low). Este mai accesibil decât ZForce 1000 Sport și are ampatament mai scurt 9.7 inch pentru viraje strânse, fiind un partener 4×4 agil și manevrabil pe trasee înguste și având o tracțiune 4×4 excelentă. Ambreiajul și transmisia oferă un răspuns prompt, iar accelerația este controlată. Pilotul poate opta între modurile 2WD/4WD/diff-lock. Brațele în A pe spate au amortizoare piggyback ajustabile și oferă protecție durabilă. În plus, acest vehicul poate remorca 499 kg.

Citeste  Pochettino e fericit ca e antrenorul ros-albastrilor de la PSG

SxS-urile Polaris RZR Trail S 900/Premium cu lățimea 60-inch sunt echipate cu motor 2 cilindri, 8 valve, 75 CP. Suspensiile față și spate cu braț dublu în A oferă cursă mai mare de 12 inch, respectiv 13.2 inch. Pachetul Premium include amortizoare ajustabile Walker Evans, servodirecție și caroserie vopsită cu o grafică distinctă. Suspensia lui RZR Trail S oferă control precis și a fost gândită pentru pilotare agresivă. Modelele RZR Trail S 900/Premium dispun de portiere, un cockpit spațios și oferă condiții optime de confort pentru rider și un coechipier. Cabina similară cu cea de la RZR XP 1000 oferă spațiu și vizibilitate.

Constructorii Arctic Cat și Polaris au ridicat segmentul de SxS 60-inch sport pe noi culmi prin introducerea pe piață a lui Wildcat Sport 700 și a lui RZR S 900. Cele două vehicule se numără printre modelele cu cel mai bun raport putere versus greutate din industrie. Specialiștii noștri vă stau la dispoziție cu informații detaliate despre side-by-side-urile sportive cu lățimea 60 inch și vă pot ajuta să alegeți echipamentele de protecție off road potrivite pentru dumneavoastră.

Citeste  Detalii incredibile despre divortul dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf
Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *