4 destinatii pentru luna noiembrie
Stiri de ultima ora din Turism

4 destinatii pentru luna noiembrie

Vrei sa stii care sunt cele mai bune destinatii pentru luna noiembrie?  In cele de mai jos vei descoperi cateva locatii de care sa te poti bucura in acest sezon. Iarna este un moment deosebit in care te poti bucura de cateva zile perfecte.

Iata care sunt destinatiile perfecte pentru luna noiembrie

Cracovia, Polonia

Cracovia este capitala Poloniei si are o istorie bogata dar si foarte multe atractii turistice.  Acesta este al doilea oras ca marime din tara si gazduieste cea mai mare piata din Europa. Cracovia este o destinatie accesibila daca ai buget redus. Mancarea si cazarea sunt destul de ieftine in comparatie cu alte orase din Europa.

Malta

Malta este o destinatie perfecta pentru toate acele persoane care iubesc cultura. Valletta este un port impresionant din  Malta si trebuie sa il vizitezi daca ajungi in acest loc atat de minunat.  Orasul Madina ofera o evadare intr-un mediu de poveste in care esti inconjurat de istorie.  Cea mai importanta atractie turistica din Madina este Catedrala Saint Paul. Aceasta poseda o icoana pretioasa a Madonnei din secplul al XII-lea dar si opera de arta ale pictorului maltez Mattia Preti.

Citeste  “Nu mai veniti !” – strigatul de disperare al unui primar austriac

Sevilla, Spania

Sevilla isi atrage turistii prin cladirile elegante dar si prin felinarele de moda veche si trasuri care creeaza o atmosfera magica. Acest oras este unul dintre cel mai frumos din oras din Spania. Orasul este astazi unul dintre cele mai frumoase orase din Spania.

Maria Luisa este unul dintre cele mai mari parcuri  iar in interiorul lui vei intalni o mare gardina botanica care gazduieste plante rare.

Budapesta, Ungaria

Budapesta este cel mai incantator oras european cu foarte multe parcuri verzi pline de frumuseti naturale. Orasul este format din doua zone complet diferite, Buda este in partea vestica a Dunarii si Pesta in partea estica a Dunarii.  Targurile de Craciun din acest oras minunat te vor face sa te reintorci ori de cate ori vei avea ocazia.

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *