Afla care sunt cele mai sigure destinatii de vacanta pentru o femeie singura.

Stiri de ultima ora din Turism

Afla din cele ce urmeaza care sunt cele mai sigure destinatii de vacanta pentru o femeie singura. Prima si cea mai sigura destinatie este Roma. Capitala Italiei este perfecta pentru o femeie care isi doreste sa se plimbe pe strazi si sa admire peisajele pitoresti, locurile incarcate de istorie sau moda. Roma este orasul potrivit pentru plimbarile lungi in care ai ce sa vizitezi. Cea de-a doua destinatie este New York. Acesta este un oras sigur in care te poti plimba intreaga zi. De indata ce ai ajuns aici trebuie sa vezi Manhattan-ul, Central Park dar si sa mergi in croaziera pe raul Hudson. Melbourne din Australia este un alt loc sigur in care muzica live si mancarea pregatita de experti iti vor indulci vacanta.  Muzeele, teatrele, galeriile de arta dar si arhitectura in stil Victorian sunt cele care starnesc interesul. Reykjavik, capitala Islandei este considerat a fi unul dintre cele mai sigure orase pentru femei. Acest oras este pe primul loc in clasamentul efectuat de Global Peace Index.

Citeste  Este Norvegia cea mai scumpa tara din lume?

In Asia este recomandat sa mergi in Thailanda, Chiang Mai. Aici te vei putea bucura de cele mai frumoase plaje dar si de temple cu totul deosebite. Gradinile botanice precum cea a Reginei Sirikit in care lotusii si orhideele sunt cele care primeza si care te vor lasa fara cuvinte.

Cu toate astea mai poti vizita si Amsterdam, Guatemala, Montreal, Canada, Bali, Indonezia, Insulele Virgine, Copenhaga, Havana, Tulum, Rajasthan dar si Tokyo. Calatoriile sunt foarte frumoase si relaxante. Trebuie sa mergi in vacanta pentru a putea asimila noi informatii si pentru a avea acces la o alta cultura.

Orice femeie are nevoie la un moment dat de o vacanta. Alege aceste locuri si te vei simtii in deplina siguranta si te vei putea bucura de plimbarile pe care le doresti.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *