Stiri Actuale de ultima ora

Rabla electrocasnice 2019 a suferit schimbari majore.

Programul Rabla electrocasnice 2019 a suferit schimbari importante. Se anunta vesti bune in ceea ce priveste acest program, romanii care detin prin casa aparate electrocasnice vechi se pot inscrie in acest program.

Oficialii de la Ministerul Mediului au declarat ca romanii isi vor putea inlocui calculatoarele sau televizoarele vechi. Programul Rabla electrocasnice poate avea un buget dublat in cursul acestui an.  Asta ar insemna ca 120 de mii de tichete cu reducere sa fie disponibile.  Romanii isi vor putea inlocui atat aerul de conditionat cat si frigiderul sau masina de spalat. Cu toate astea bugetul pentru Rabla electrocasnice 2019 este inca blocat.

In anul 2018 au fost rezervate aproape jumatate din vouchere inca din prima zi de inscriere. Pana anul acesta romanii puteau obtine pe un produs vechi tichete in valoare de 200 sau de 400 de lei. Diferenta era data de consumul mai putin de energie.

Acest program urmareste sa recicleze si sa colecteze aparatele vechi. Acestea sunt periculoase pentru mediul de aceea se urmareste reciclarea lor.

Aproape peste 60.000 de echipamente electrice si electronice de uz casnic folosite vor fi inlocuite cu altele noi care sa aiba un consum redus de energie. Programul Rabla pentru electrocasnice vine in ajutorul tuturor persoanelor care isi doresc sa scape de vechile aparate si sa se bucure de unele noi. Este mult mai simplu sa te inscrii in acest proiect care te va ajuta sa ai parte de produsul pe care il doresti dar si sa protejezi mediul inconjurator.

Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului a declarat „Și pentru anul aceste ne gândim să bugetăm acest proiect (Programul Rabla pentru electrocasnice, n.r.). O să lucrăm. Deja am început să lucrăm la foc automat, colegii mei s-au văzut cu producătorii şi le aplicăm astfel încât să modificăm finanţarea programului înr-un mod avantajos populaţiei”.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns