Afla care este importanta targurilor de Craciun
Stiri de ultima ora din Turism

Afla care este importanta targurilor de Craciun

Ti-ai facut planuri de Craciun? Daca nu, atunci te invit la targurile de Craciun pentru a descoperi cat poate costa o vacanta binemeritata.

Iata cele mai potrivite vacante

Targurile de Craciun sunt oportunitati excelente pentru a-ti planifica un city break intr-un oras in care iti doreai foarte mult sa ajungi.

Viena, capitala Austriei ramane preferata romanilor in perioada Craciunului.  Pe locurile imediat urmatoare se situeaza Roma, Paris, Budapesta si Praga. Mihaela Draghici, director PR & Comunicare la Eximtur a declarat  “Anul acesta am avut in oferta si pachete cu transportul cu avionul inclus si cazare cu mic dejun, cu o durata medie de trei nopti, catre destinatii in care se organizeaza piete de Craciun: Praga, Viena, Lisabona, Atena, Roma. Deoarece intervalul propus de aceste pachete s-a suprapus cu vacanta de Sfantul Andrei si Ziua Nationala, cererea a fost uriasa, iar in prezent nu mai exista disponibilitati pentru aceste pachete”.

Pe piata din Romania vei avea posibilitatea de a calatori catre un mare oras european atat cu avionul cat si cu autocarul. Totul depinde doar de tine si de cat de mult iti doresti sa investesti in aceasta calatorie.

Citeste  La schi, în Austria, doar vaccinații, testații și cei trecuți prin boală

Directorul de marketing si comunicare al agentiei Christian Tour, Raluca Hatmanu a declarat “Orasele Viena, Praga sau Budapesta aproape ca nu au concurenta. Prin urmare, si anul acesta cele mai solicitate programe turistice sunt piata de Craciun Praga – Viena – Dresda, Craciun in Pasi de la Vals, Poveste de Craciun in Praga. Programele sunt gandite in asa fel incat turistii sa se bucure cu adevarat de magia sarbatorilor intr-un cadru de poveste si, in acelasi timp, sa descopere traditiile si cultura tarilor pe care le viziteaza”.

Cele mai cunoscute targuri de Craciun sunt: targul de la Viena din fata Palatului Belvedere, targul de Craciun de la Budapesta din piata Vorosmarty sau targul de Craciun din Praga.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns