Cele mai frumoase destinatii de vacanta in care a fost filmat Game of Thrones.

Stiri de ultima ora din Turism

Fanii serialului Game of Thrones vor putea merge in vacanta in frumoasele locuri in care acesta a fost filmat.

Locurile in care s-au filmat diferite scene din serial si in care poti merge in vacant sunt:

Castelul Doune din Scotia – este unul dintre cele mai bine pastrate castele din Scotia. Acesta a fost realizat in secolul XIII si distrus aproape complet in primul razboi pentru independenta Scotiei.  In serial acesta era resedinta casei Stark alaturi de Castelul Ward din Irlanda de Nord. Acesta are forma de astazi din secolul XIV.

Mdina, Malta – este situat pe varful unul deal si este chiar in centrul insulei. Mai este numit si “ Orasul tacerii”.  Are o istorie bogata si aici s-au filmat scenele din regatul King`s Landing. O legenda spune ca Apostolul Pavel a trait in Mdina dupa ce a naufragiat pe insule si ca acesta a adus crestinismul.

Gradinile Palatului San Anton din Attard Malta – in acest loc s-au filamt scenele din The Red Keep`s Gardens. Acest palat este in prezent resedinta presedintelui din Malta.

Citeste  Israel a inregistrat venituri de aproape 6 miliarde de dolari in 2018.

Castelul Lovrijenac din Dubrovnik – acets castel a fost folosit ca decor pentru scenele din The Red Keep iar in Dubrovnik au fost filmate scenele din King`s Landing. Acesta este deschis pentru vizitatori si are o multime de atractii precum : centrul vechi, zidurile orasului , portul, muzeele dar si manastirea franciscana. Daca ajungi in Dubrovnik nu trebuie sa ratezi turnul cu ceas si peninsula Lapad care este una dintre cele mai frumoase zone din oras.

Ouarzazate, Maroc – orasul Pentos din faimosul serial este defapt Ouarzazate. Tot aici au fost filmate si secvente dintr-un film celebru, si anume Gladiatorul. Orasul este situat in sudul Marocului si mai poarta denumirea de Poarta desertului. Este una dintre cele mai cunoscute atractii din Maroc.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *