5 destinatii pentru mini-vacanta de 1 mai
Stiri de ultima ora din Turism

5 destinatii pentru mini-vacanta de 1 mai

Mini-vacanta de 1 mai va fi sarbatorita de romanii de pretutindeni. Bineinteles ca se va transforma intr-o ocazie unica ca acestia sa se bucure de timp de calitate intr-o destinatie unica.

Iata care sunt destinatiile de care romanii se pot bucura in mini-vacanta de 1 mai

Insulele Maldive

Insulele Maldive reprezinta o destinatie perfecta pentru toti romanii. Pe langa lenevitul la plaja vei putea zbura pe sub apa intr-un submarin pentru a putea explora Rezervatia Biosferica a Maldivelor.  Astfel vei avea ocazia sa vezi in toata splendoarea lor pesti colorati, corali, delfini, testoase, rechini si pisici de mare.

Kenya

In Kenya poti vizita Safari-ul care este cea mai mare atractie turistica.  O astfel de vacanta se va transforma intr-o destinatie perfecta in adevaratul sens al cuvantului. In aceasta destinatie te vei bucura de elefantul african, leul, leopardul, rinocerul negru si bivolul Cape.

Thailanda

Thailanda este o destinatie perfecta pentru orice persoana. Templul Alb, un temple budist in stil contemporan care este unic prin forma.  Calatoria va fi una perfecta pentru luna decembrie.

Sri-Lanka

Sri-Lanka este o revelatie pentru calatorii pentru toate acele persoane care vor sa aiba parte de peisaje spectaculoase si destinatii surprinzatoare cu multe obiective turistice. Poti vizita Parcul National Yala care este al doilea ca marime din tara. Parcul este constituit din 9 ecosisteme care contin specii deosebite de flora si fauna care sunt tipice insulei.

Madeira

Madeira este un grup de insule portugheze din nordul oceanului Atlantic. Daca te intrebi pe poti face pe aceasta insula, ei vine ai o gama cat mai larga de oportunitati de la inotatul cu balene sau cu delfini si pan la schi nautic, surfing sau  scufundari. O astfel de vacanta este cu siguranta una care te ba cuceri si care te va determina sa te intorci aici ori de cate ori ai ocazia.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns