Stiri de ultima ora din Turism

Iata care este topul celor mai originale statii de autobuz din lume

Iti doresti sa afli care sunt statiile de autobuz care atrag priviri de la distanta. Ei bine, exista anumite statii care se fac instant remarcate.

Hai sa descoperim impreuna care este acest top:

O capsuna si o portocala in Konagai , Japonia

Orasul Konagai din Japonia are 14 statii de autobuz in forma de fructe, create pentru o expozitie pe tema calatoriilor. Statiile de autobuz prezente in aceasta expozitie au fost aduse in Konagai pentru a atrage cati mai multi turisti. In acest oras statiile sunt in forma de capsuna, pepene verde, rosii dar si portocala.

Statii de autobuz in Dubai cu aer conditionat

Temperaturile ridicate din Dubai depasesc 40 de grade Celsius vara si de aceea exista mai multe statii de autobuz cu aer conditionat. Prima astfel de statie a fost construita in anul 2007 iar in prezent au ajuns sa fie 636 de statii cu aer conditionat pentru ca localnicii sa aiba asteptarea mai placuta.

Statii de autobuz cu leagane in Montreal

In Montreal o echipa de designeri locali au creat o instalatie interactiva cu leagane muzicale in apropierea unei statii de autobuz. Fiecare leagan creeaza sunete diferite iar toate leaganele impreuna formeaza o piesa. Asteptarea autobuzului va fi mult mai relaxanta din moment ce vei asculta muzica.

Un nou motto in fiecare an

In una dintre cele mai indepartate insule din Scotia, si anume Shetland exista o statie de autobuz originala. Aceasta arata diferit in fiecare an si este decorata de locuitorii insulei pe diferite teme.  Cea mai interesanta tema a fost cea in onoarea nuntii de diamant a Reginei Elisabeta a II a si a Printului Philip. Din anul 2018  statia s-a aflat sub motto-ul calatoriilor in spatiu. Este atat de faimoasa incat are si propriul site, oamenii sunt de-a dreptul fascinati de ea.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns