image001
Stiri de ultima ora Auto

CFMOTO CForce 600 Touring, un ATV excelent pentru agrement pe drumuri off road dificile

Pasionații de plimbări pe trasee off-road care doresc un ATV premium, cu o capacitate de două locuri, se pot baza cu încredere pe modelul CForce 600 Touring din lineup-ul producătorului chinez, CFMOTO. La fel ca restul modelelor din această gamă, acest ATV 600cc deține o motorizare solidă și va oferi o experiență de pilotare la înălțimea celor mai exigente criterii. Vehiculele 4×4 de teren marca CFMOTO dispun de tehnologie avansată și componente de ultimă oră. Un beneficiu deosebit constă în echiparea cu featuri standard multiple care la modelele concurente sunt oferite ca opțiuni. De asemenea, mentenanța redusă se adaugă la lista de avantaje care decurg din utilizarea unui ATV CFMOTO. ATVRom pune la dispoziția tuturor celor interesați modelele de ultimă generație de ATV-uri și SxS-uri CFMOTO, alături de o colecție diversificată de echipamente de protecție off road, unde veți găsi absolut orice aveți nevoie, de la căști și cizme până la bluze și pantaloni, genunchiere și protecții pentru gât, spate și platoșe ATV sau ochelari, jachete și mănuși.

Citeste  ATV-ul Kawasaki Brute Force 750 4x4i EPS, o alegere inspirată pentru recreație și muncă în off road

La prima vedere, ATV CFMOTO CForce 600 Touring se distinge prin designul modern cu multiple opțiuni de culoare: alb, camuflaj, roșu și gri și dotarea cu jante din aluminiu de 12 inch. Sub „capotă”, acest model din familia CFMOTO ascunde un motor solid cu 1 cilindru, 580 cc, răcit cu lichid, 4 timpi, 4 valve, SOHC, pe injecție, care este capabil să dezvolte un maximum de 41 cai putere. La nivel de șasiu, modelul beneficiază de suspensii independente cu braț dublu în A pe față și pe spate, plus amortizoare pe ulei ajustabile, la care se adaugă frâne pe discuri hidraulice puternice. Motorul vine cuplat la o cutie automată CVTech cu frână de motor standard și trepte P / R / N / H / L. Rezervorul oferă o capacitate de până la 17 litri. În partea din față, vehiculul dispune de un portbagaj de capacitate 45 kg, în timp ce rack-ul din spate oferă o capacitate de depozitare de 34 kg. CForce 600 Touring este un ATV ideal pentru agrement și pentru camping. Echiparea cu șasiu lung permite acomodarea unui pasager în condiții optime de confort, chiar și pe cele mai accidentate drumuri. De asemenea, asigură o capacitate de remorcare de 396 kg și vine dotat cu troliu 1361 kg și cârlig de remorcare 2 inch. Troliul este un accesoriu care nu trebuie să lipsească din dotarea unui ATV, mai ales atunci când vă aventurați pe traseele montane mai puțin cunoscute. Șaua a fost gândită pentru ergonomie.

Citeste  Gama standard Golf are in continuare popularitate. Afla de ce este recomandat sa achizitionezi un Volkswagen

O noutate pentru acest model de ATV constă în radiatorul cu 18% mai mare și în posibilitatea efectuării de viraje cu 15% mai strânse, în comparație cu modelul predecesor. Farurile cu LED, RIDEVISION și DRL permit o vizibilitate crescută în toate condițiile, inclusiv pe ceață sau pe timp de noapte. Pachetul standard include compartimente de stocare rezistente la vreme, servodirecție EPS (Electronic Power steering) și un instrumentar de bord multifuncțional digital cu acces facil la toate datele necesare călătoriei. În cazul în care aveți nevoie de accesorii pentru a vă personaliza ATV-ul, specialiștii noștri vă oferă cele mai noi kituri de putere, accesorii de grădină, de iarnă, de confort sau altele. CFMOTO CForce 600 Touring este un ATV manevrabil și distractiv de pilotat pe care vă puteți baza în orice împrejurare, atât pentru recreație pe traseele off-road preferate, cât și pentru a duce la bun sfârșit activități de muncă diversificate în medii cu teren ostil, greu practicabil.

Citeste  5 pași pentru a menține vehiculele ATV în formă timp îndelungat
Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *