Prima masina electrica care nu se incarca niciodata are stoc epuizat
Stiri de ultima ora Auto

Prima masina electrica care nu se incarca niciodata are stoc epuizat

Prima masina electrica care nu trebuie sa se incarce niciodata s-a vandut foarte repede. In doar 24 de ore de la punerea in vanzare, stocul acesteia a fost epuizat.

   De ce este aceasta masina atat de speciala

Compania producatoare a masinii, Aptera Motors a anuntat ca s-a intors cu un nou vehicul electric solar iar fanii au luat-o razna. Aptera sustine ca vehiculul costa doar 26.000 de dolari si ca nu trebuie sa fie incarcat in mod activ niciodata de catre proprietarul sau.

Aptera Motors se mandreste cu un vehicul cu o autonomie de pana la 1.600 de kilometri pe incarcare completa, distrugand astfel performantele industriei pana in prezent.

“VEȘTI BUNE! Pre-comenzile pentru modelele Paradigm și Paradigm + în ediție limitată s-au VÂNDUT oficial în mai puțin de 24 de ore. Salutări celor care au făcut lansarea noastră un succes atât de uimitor.” a mentionat intr-o postare pe Twitter producatorul acestei masini.

Principalele sale caracteristici include

Gama de recorduri: rezistenta redusa a lui Aptera ii va oferi cea mai lunga autonomie dintre toate vehiculele de productie care au fost vreodata realizata. Aceasta realizeaza pana la 1.600 de kilometri pe incarcare si descarcand soferii de anxietatea frustranta a autonomiei.

Solar: sistemul solar cu care este dotat acest vehicul ii ofera pana la 70 de kilomtri pe zi cu peste 3 metri patrati si 180 de celule solare care sunt eficiente si proiectate in structura corpului.

Gruprui de propulsie eficiente: motoarele electrice racite cu lichid propulseaza Aptera de la 0 la 60 in doar 3.5 secunde cu o viteza maxima de 180 km/h.  Asta inseamna ca vei avea un control total al stabilitatii si o capacitate a masinii de a face fata vremii nefavorabile.

Eficienta reglabila: setarile reglabile integrate in interfata utilizatorului Aptera mentin soferii actualizati cu toate modalitati prin care sa poata economisi energia si prin care sa poata extinde autonomia in timp real.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns