Dacia ii cucereste pe englezi
Stiri de ultima ora Auto

Dacia ii cucereste pe englezi

Asociatia Producatorilor si Comerciantilor de Automobile din Regatul Unit anunta ca din ce in ce mai multe masini noi au inceput sa se vanda in Marea Britanie, inca din luna septembrie a acestui an. Statisticile arata ca cererea pentru masinile electrice a crescut semnificativ, gratie avantajelor oferite de aceste vehicule, cum ar fi: costurile mici pentru alimentare sau protejarea mediului inconjurator. Dacia a cucerit englezii care s-au dovedit dornici sa inlocuiasca masinile pe combustie cu unele electrice, ce promit sa le ofere numeroase beneficii. Astfel, vanzarile acestor modele au crescut cu 4,6% numai in ultimele luni.

 

Care sunt cele mai vandute modele Dacia pe piata britanica?

 

Este foarte clar care sunt modelele care se incadreaza in topul preferintelor pentru englezi. Printre acestea se numara Nissan Qashqai, Tesla Model Y, Volkswagen Polo, Ford Puma si Kia Sportage care au inregistrat cele mai mari cresteri in vanzari in luna septembrie. Tot atunci, Dacia a vandut nu mai putin de 4.064 de automobile, ceea ce a reprezentat o crestere de pana la 5,09% fata de anul anterior cand s-au realizat doar 3.867 de achizitii. Numarul englezilor care opteaza spre a-si cumpara unul dintre modelele Dacia este in continua crestere, iar specialistii estimeaza vanzari din ce in ce mai mari.

 

Ce diferente se inregistreaza intre vanzarile vehiculelor electrice si cele pe benzina?

 

Statisticile arata ca pana la ora actuala vanzarile masinilor electrice au crescut cu aproximativ 15%, in detrimentul celor pe motorina sau benzina care au scazut la 2,8%, respectiv 3,1%. De asemenea in anul 2030 se anunta o schimbare radicala pentru englezi, achizitionarea de masini noi pe benzina sau motorina urmand sa fie interzisa in Marea Britanie. Mike Hawes, directorul general SMMT, afirma ca exista numeroase presiuni asupra restabilirii industriei auto post pandemie si cere in repetate randuri noului premier sa ia masurile necesare.

 

Care este totalul vanzarilor de masini in Marea Britanie?

 

Asociatia Producatorilor si Comerciantilor de Automobile din Regatul Unit a estimat o scadere a achizitiilor de masini noi anul acesta in Marea Britanie de la 1,89 milioane, atat cat era preconizat anterior, la 1,72 milioane. Inceputul acestui an a marcat o inrautatire a vanzarilor de masini noi, acestea scazand cu 8,2%, numarul total ajungand la 1,20 de milioane. Mai multe informatii despre ce a determinat aceste schimbari, dar si care sunt preferintele de top ale englezilor, se regasesc pe https://eafacere.ro/auto/.

 

Daca vrei sa afli ce pareri au cumparatorii despre modelele Dacia electrice sau hibride iti recomandam si eafacere.ro

 

Cei care detin modele Dacia electrice, nu ezita sa isi imparta parerile pe intreg internetul. Unele dintre avantajele pe care majoritatea le-au remarcat inca de la primele calatorii au fost: raportul bun calitate-pret, sistemele de securitate care functioneaza corespunzator, dimensiunea si consumul perfect pentru a servi ca masina in oras. Iti recomandam si eafacere.ro pentru mai multe informatii in acest sens.

 

Oamenii iau in calcul foarte multe aspecte inainte sa isi cumpere o masina noua. Modelul pe care il aleg trebuie sa le satisfaca nevoile si sa se potriveasca bugetului pe care acestia l-au alocat achizitiei vehiculului. De obicei, atunci cand o familie se pregateste sa faca o astfel de investitie, analizeaza un timp indelungat toate optiunile pe care le au la dispozitie, marcheaza punctele tari si punctele slabe ale fiecareia, ca mai apoi sa faca o alegere inteleapta. Pentru mai multe informatii legate de cele mai noi modificari in statisticile de vanzari ale masinilor in Marea Britanie, poti accesa eafacere.ro.

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns