image001
Stiri de ultima ora Auto

CFMoto 650MT, un adventure tourer care nu va dezamăgi la drum lung

Motocicletele CFMoto se bucură de aceeași largă popularitate ca și celelalte vehicule construite de producătorul chinez, și anume ATV-urile și side-by-side-urile. Gama de motociclete include de la modele entry-level până la modele midsize și de capacitate 800 cc. Una dintre cele mai îndrăgite motociclete de pe segmentul 650 cc este CFMoto 650 MT, un adventure bike de excepție, foarte versatil și manevrabil, cu un look ce pare desprins din categorii de preț superioare. ATVRom Timisoara vă pune la dispoziție cele mai noi motociclete CFMoto, alături de o paletă diversificată de echipamente moto de protecție.

Modelul CFMoto 650 MT poate fi considerat o motocicletă multifuncțională. Acesta se bazează pe o motorizare solidă CFMoto 650 cc, cu un design care renunță la complicațiile inutile și este gândit pentru deplasările de zi cu zi prin aglomeratul oraș, dar și pentru călătorii pe distanțe lungi. Echipat cu sistemul avansat Bosch EFI și, la nivel de suspensii, cu o furcă inversată de greutate ușoară, modelul 650MT oferă riderului o manevrabilitate excelentă și este un partener loial pentru drumuri lungi. Motorizarea cu 2 cilindri în linie, în 4 timpi, pe răcire cu lichid, DOHC, capacitate 649.3 cc livrează puterea maximă de 45.0 kw / 8750 rpm.

Modernă și cu design gândit din punct de vedere ergonomic, această motocicletă CFMoto  permite personalizarea, astfel încât cei care își propun să plece într-o escapadă mai lungă pot dota vehiculul cu o varietate de opțiuni extra, ca de exemplu niște portbagaje generoase. Pachetul standard de dotări include o bară pentru protecția caroseriei, un parbriz nou și deflectoare laterale pentru confort îmbunătățit la pilotare. La toate acestea se adaugă apărători de mâini integrate și un port de încărcare USB ușor accesibil. În timp ce motorizarea asigură performanță de încredere piloților cu mai puțină experiență, suspensia special tunată în configurație cu furca telescopică de cursă lungă și suspensia spate cu monoamortizor contribuie la o experiență de pilotare confortabilă și lină, indiferent de condiții. Motorul 650 cc este cuplat la o cutie cu 6 trepte.

image002

Designul angular specific studioului Kiska – cei care realizează și designul motocicletelor KTM,  a fost ales și pentru modelul CF Moto 650 MT ABS. Farurile cu lumini LED se potrivesc de minune cu liniile ascuțite ale caroseriei și cu apărătoarea de vânt. Instrumentarul de bord este ușor de accesat și include contor, ceas și lumină de avertizare pentru combustibil, plus alte informații necesare unei experiențe de riding la standardele actuale. Sunt disponibile două opțiuni de culoare atractive: Athens Blue / Matte Titanium Grey și Nebula White / Matte Titanium Grey, iar grafica motocicletei este realizată tot de casa de design a KTM, Kiska.

Pilotul beneficiază de sistemul ABS și poate selecta între modurile Sports și Economic, în funcție de preferințe și necesități. Un sportbike pe care nu vă simțiți confortabil să-l pilotați pe distanțe lungi poate fi o alegere mai puțin fericită. Nu este cazul în ceea ce privește modelul CFMoto de față, deoarece acesta vine dotat standard cu o șa căptușită care favorizează un bun suport lombar. Șaua are o înălțime de 840 mm, însă puteți opta pentru o șa mai joasă de 820 mm. CFMoto 650MT dispune de un rezervor de capacitate 18 litri și oferă autonomie de până la 400 km, fiind un aliat perfect pentru cei care vor să facă turul țării sau pur și simplu întreprind călătorii către destinații îndepărtate.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns