Dacia Sandero este masina care s-a vandul cel mai bine in Europa
Stiri de ultima ora Auto

Dacia Sandero este masina care s-a vandul cel mai bine in Europa

Dacia Sandero a fost cea mai cumparata masina din luna iulie iar asta s-a vazut si in faptul ca a fost obiectul celor mai multe inmatriculari noi din Europa. Mai exact,  Dacia Sandero a fost cea mai bine vanduta masina in luna iulie din Europa.

O premiera pe piata romaneasca

Faptul ca autoturismul ocupa pozitia de lider al vanzatorilor pentru prima data de la lansarea acestui model. Dacia Sandero conduce pe pietele din Franta si din Spania.  Autoturismul a inregistrat castiguri semnificative si in Germania dar si in tara noastra.

Marcile de autoturisme care au avut cele mai mari scaderi sunt: Volkswagen Golf, Volkswagen Polo, Dacia Duster, Toyota Corolla, Opel Corsa, Skoda Octavia, Peugeot 208, Renault Clio, Mercedes A-Class si Volkswagen Tiguan. Unele dintre aceste masini au avut scaderi si de 52%.

Felipe Munoz, un analist global la JATO Dynamics a realizat un studiu prin care demonstreaza ca pandemia a afectat foarte mult domeniul auto si ca efectele sale sunt inca resimtite.

Citeste  Cum influenteaza brandul, pretul si garantia pieselor de schimb?

Cu toate ca oamenii au fost mult mai interesati de vehiculele electrice nu a fost suficient pentru a se compensa scaderile care au avut loc.

„Consumatorii continuă să răspundă pozitiv la ofertele și stimulentele atașate vehiculelor electrice care au făcut aceste vehicule mult mai competitive în ceea ce privește prețurile lor.

Dar, în ciuda faptului că a devenit din ce în ce mai populară, absorbția consumatorilor nu a fost suficientă pentru a compensa scăderile mari înregistrate de mașinile diesel”, a declarat Felipe Munoz.

Acesta a mai precizat si faptul ca efectul campaniilor despre masinile electrice care a luat o amploare tot mai mare a inceput sa se vada.

„Începem să vedem impactul campaniilor care favorizează vehiculele electrice pe piață, totuși industria nu face încă suficient pentru a permite vehiculelor electrice să absoarbă pierderile suferite de mașinile tradiționale”, a mai precizat Felipe Munoz.

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *