tx2
Stiri de ultima ora Auto

RCA ieftin si accesibil

Toti posesorii de autoturise cauta RCA ieftin, fiindca pe cat de buna este o masina, pe atat de costisitoare se dovedeste.

Masina are nevoie de carburant si de ulei, sa poata merge pe drum. Este adevarat ca mijloc de transport mai comod ca masina personala nu exista, dar deplasarea cu ea costa de zeci de ori mai mult decat pretul biletelor pentru mijloacele de transport in comun.

Masina personala are nevoie de achitarea impozitului pentru ea, de revizii tehnice si de reparatii, de trusa medicala de prim-ajutor si de stingatorul de incendii.

Un lucru este cert: romanii stiu ca nu exista rca mai bun decat cel mediat de firma Prestigeasig.ro, dar multi stau prea departe de sediile firmei si de reprezentantele ei din mall-uri sau din supermarketuri. Cum poate ajunge un locuitor din Apuseni sau din Maramures in Bucuresti sau la Focsani?

Rca mediat de Prestigeasig.ro este cel mai ieftin si cel mai accesibil, fiindca poate fi obtinut online, in format electronic dupa efectuarea platii de catre asigurat si trimiterea dovezii tot in format electronic.

Acest mediator de asigurari stie cat de mult conteaza pentru o persoana si parcurgerea a doi, cinci sau sapte kilometri pana la biroul de asigurari, de aceea a digitalizat accesul la rca, asigurare obligatorie.

Realizarile firmei sunt titanice. In cei 13 ani de activitate pe piata brokerilor din Romania, portofoliul Prestigeasig.ro are:

-aproape 1 200 000 de polite incheiate. Numarul este impresionant si demonstreaza faptul ca serviciile oferite de aceasta firma au fost mult mai bune decat ale concurentei si in acest fel clientii fideli si-au adus si amicii si rudele aici.

Citeste  Leasing auto versus credit auto. Vezi ce te avantajeaza!

-aproape 260 000 de clienti multumiti. Evident ca evaluarea s-a facut pe un esantion, fiindca nu se puteau interoga un milion si ceva de persoane.

-18 puncte de lucru, dar internetul este cel mai important mediu de lucru. Aici au acces toti romanii care au dispozitive conectate la internet. Site-ul firmei poate fi accesat si din cel mai indepartat sat sau oras fata de unul dintre  punctele de lucru.

-74 de colaboratori si peste 20 de parteneri puternici printre care se numara cele mai puternice banci si companii de asigurari din tara.

-12 tipuri de asigurari diferite care acopera domenii variate de activitate umana, dar si bunuri de folosinta indelungata la care oamenii tin foarte mult.

Pe lista acestora se afla:

  1. RCA si CASCO pentru masina, dupa asigurari distincte. Rca este olbigatoriu si nu asigura masina detinatorului, ci masinile pe care acesta le poate lovi in trafic sau stricaciunile pe care le produce in cazul unui accident. Tocmai de aceea rca trebuie sa fie completat de CASCO. A doua asigurare ofera o protectie completa a propriei masini de aceea nu trebuie sa lipseasca din dotarea celui care tine foarte mult la autoturismul personal.

Informatiile oneste de pe site demonstreaza ca un proprietar atent combina rca cu CASCO si in acest mod va primi despagubiri in cazurile in care:

Citeste  Mercedesul comisarului Moldovan, vândut la licitație

-masina va fi lovita, tamponata, zgariata

-un corp greu cade de la inaltime pe ea si o distruge

-masina este furata, piese din ea sunt demontate sau hotul tamponeaza autoturismul in urma unui accident

– un incendiu sau o explozie produce avarii serioase masinii

-inundatii, grindina, pomi care cad pe masina, avalansele care o distrug in totalitate sau partial

CASCO acopera si despagubirile, dar si cheltuielile necesare transportului masinii la cel mai apropiat atelier de reparatii sau garaj, in cazul in care nu se mai poate deplasa prin forte proprii.

Pentru acest tip complex de asigurare este necesara o inspectie tehnica realizata de un reprezentant al companiei de asigurari care va face o poza masinii.

-asigurarea locuintei si a unor bunuri de folosinta indelungata. A fost foarte bine cand la nivelul intregii tari asigurarile de locuinta devenisera obligatorii. Din pacate, aceasta prevedere legala nu a durat mult si oamenii au uitat sa isi reinnoiasca asigurarile atat de necesare!

-asigurarea de calatorie in strainatate. Toti oamenii doresc sa se bucure de calatoria respectiva, dar se cuvine sa ia in calcul si o situatie dramatica neprevazuta. Se pot produce accidente, pot surveni decese. Asigurarea face posibila internarea intr-un spital dintr-o tara straina sau repatrierea in cazul unui deces. In acest fel, familia este scutita de emotii si de cheltuiala.

-asigurarea de viata si de sanatate sunt foarte importante in cazul unor imbolnaviri sau in cazul decesului. Exista asigurari de sanatate care ofera servicii medicale fara limita, ele fiind ideale.

Citeste  A murit cofondatorul Red Bull

Preturile asigurarilor de viata difera in functie de varsta asiguratului, de starea de sanatate a acestuia.

-asigurarea CARGO se face pentru toate tipurile de transport marfa, atat la nivel national, cat si international. Ea trebuie sa fie facuta,in special in cazul marfurilor foarte scumpe.

– o asigurare agricola inseamna rezervarea accesului la despagubiri cand din cauza condiriilor mete extreme se produc pagube insemnate.

-informatii complete sunt oferite pe site si in cazul asigurarilor de garantii

-asigurarea de malpraxis este valabila pentru mai multe categorii socio-profesionale, cum ar fi: avocati, medici, contabili, arhitecti, notari si stomatologi.

Fiecare poate gresi, iar asigurarea despagubeste clientul.

Asigurarile complexe pot fi solicitate online si multe dintre ele pot fi configurate de client.

Romania are nevoie de un mediator atat de bun de asigurari si de posibilitatea cumpararii rca in varianta electronica.

La fel de multumitoare este gama variata de asigurari prin care omul prevazator se poate pune la adapost, dar in acelasi timp isi protejeaza si familia sau clientii.

Realizarile impresionante ale firmei de asigurari se explica prin perseveranta cu care se implica in rezolvarea problemelor clientilor si in furnizarea unor produse si servicii pe masura nevoilor.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns