image001
Stiri de ultima ora Auto

Încearcă și tu ATV-urile Can-Am Bombardier pentru o doză de adrenalină

Ce poate fi mai relaxant după o săptămână grea de muncă decât ieșitul în natură, la aer liber? Plimbările cu ATV-ul sunt o variantă perfectă de a petrece timp de calitate cu familia sau prietenii. Odată cu începerea weekend-ului, îți poți lua ATV-ul și să pleci într-o mică drumeție printre munți sau pur și simplu să călătorești printre copacii din pădurea ta favorită, pentru a scăpa de griji și responsabilități.

În ce ATV ar trebui să investesc?

Gama de oferte este una mare, cu o multitudine de produse puse la dispoziția ta, pentru a putea găsi vehiculul ideal și pe placul tău. Dacă nu știți către ce ATV să te îndrepți, ATVRom Brasov îți propune Can-Am Renegade DPS 650 T ’21, produs de compania canadiană Bombardier Recreational Products. O alegere înțeleaptă, atât din punct  de vedere al designului elegant, simplu și futurist, cât și din privința motorizării dezvoltată la cele mai înalte standarde. Este un model sport de ATV, potrivit pentru iubitorii de adrenalină ce vor să trăiască la maxim senzația de Off-Road.

De unde pot achiziționa un astfel de vehicul?

Există diverși comercianți care vând astfel de produse, însă nu toți sunt și de încredere. Astfel, recomandat este să achizitionezi de la dealeri autorizați. La un preț accesibil, vei fi sigur că vehiculul cumpărat va ajunge la tine în maximă siguranță și va da randament maxim. În plus, vei primi o garanție de până la 4 ani, cu posibilitate de extindere și vei avea opțiunea de a plăti în rate.

De ce am nevoie pentru a conduce un astfel de vehicul?

ATV-ul este un mijloc de transport ce poate fi condus chiar și de către cei cu mai puțină experiență, fiind ușor de manevrat. Ai totuși nevoie de un permis de categoria B1, obligatoriu pentru ATV-urile cu motoare de peste 125 cmc. Un avantaj al acestui vehicul este omologarea T3, ce oferă posibilitatea de a înmatricula vehiculul chiar la primărie.

Caracteristici

Can-Am Renegade DPS 650 T ’21 vine cu un motor Rotax 59 CP, 649.6 cc V-twin, cu răcire pe lichid, EFI, cu un rezervor de 20.5 L, pregătit să străbată drumurile accidentate. Prezintă o cutie automată CVT, trepte P / R / N / H / L, cu frână de motor standard. Pe bord se găsește un instrumentar cu display digital de 4.5-inch cu toate datele (vitezometru, turometru, kilometraj, indicatoare trip și ore de funcționare, combustibil, 4 x 4, temperatură, ceas), dispozitiv ce va simplifica cu mult drumurile parcurse.

Renegade 650 T dispune de o tehnologie modernă, de ultimă generație, precum control al accelerației Intelligent Throttle Control (iTC) și sistem antifurt D.E.S.S., ce va proteja vehiculul de infractorii nedoriți.

Design-ul este diferit față de ATV-urile Outlander, fiind unul mai compact și mai simplu, iar gama de culori alternează între negru și crem.

image002

Pe lângă simpla joacă pe traseele Off-Road, Can-Am Renegade DPS 650 T ’21 oferă și un spațiu ofertant de stocare, cu portbagaje pe față și spate, de 54.4 kg , respectiv 109 kg. În plus, acesta poate tracta greutăți mai mari decât masa proprie, având o capacitate de remorcare de până la 590 kg.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns