Stiri de ultima ora Auto

O noua aplicatie RAR care te ajuta sa verifici in ce stare este o masina.

Exista o aplicatie RAR prin care poti verifica in mod gratuit in ce stare se afla o masina si daca are nevoie de reparatii sau nu. Registrul Auto Roman lanseaza aplicatia gratuita “ Istoric Vehicul “ prin intermediul careia orice persoana care are un vehicul sau care intentioneaza sa achizitioneze unul ii poate verifica istoricul cu conditia ca masina sa fi trecut cel putin o data pe la RAR.

Aceasta aplicatie este disponibila pe site-ul oficial al Registrului Auto Roman www.rarom.ro. Vei putea obtine informatiile dorite daca vei introduce in aplicatie in sectiunea “ Istoric Vehicul” adresa de email si numarul de identificare al vehicului in cauza ( seria de caroserie / sasiu) . Dupa care aplicatia va genera un cod de acces pe care il va expedia pe adresa de email introdusa.  Dupa validarea codului primit va furniza catre aceeasi adresa de email introdusa, informatiile pe care le considera utile.

De regula se ofera date precum : activitati derulate la RAR, numarul de kilometric inregistrati in bordul masinii, valabilitatea cartii de identitate a vehiculului dar si gradul de poluare si valabilitate ITP.

Totodata , daca aplicatia este accesata abuziv, solicitantului ii va fi restrictionat accesul. In plus aplicatia poate fi accesata si de pe smartphone.

„Principalele beneficii pe care le-am identificat se referă la posibilitatea verificării în timp real a corectitudinii datelor cuprinse în documentele însoţitoare ale vehiculului, a valabilităţii ITP şi a succesiunii înregistrărilor valorilor odometrului, care ar trebui să fie sub forma unei creşteri continue. Orice punct de inflexiune ridică un semn de întrebare cu privire la posibila fraudare a kilometrajului real al unui autovehicul.

În viitor, avem în vedere extinderea domeniului informaţiilor pe care le oferim, prin includerea şi a unor date referitoare la eventuale daune şi/sau reparaţii care interesează structura de rezistenţă a unui vehicul. Întrucât acestea sunt informaţii care nu ne aparţin, este posibil ca furnizarea lor să comporte anumite costuri” a transmis institutia printr-un comunicat.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns