image001
Stiri Lifestyle de ultima ora

5 beneficii ale bicicletei electrice

Tot mai multe persoane optează pentru bicicletă ca alternativă pentru deplasarea către serviciu sau școală când este vreme frumoasă. Cei care practică ciclismul pot confirma că avantajele folosirii unei biciclete se reflectă printr-o stare mai bună de sănătate. Plimbările zilnice au un efect pozitiv mai mare decât ați putea crede, oferind în primul rând bunăstare psiho-fizică. Există mai multe motive pentru care merită să treceți la o bicicletă electrică. ATVRom Cluj vine cu o gamă generoasă de modele e-bike pentru cei interesați să se mențină în formă! Vă recomandăm să optați pentru gama e-bike Fantic, gândită la standarde înalte.

Bicicleta electrică oferă o serie de avantaje:

  1. Autonomie – mai mulți kilometri parcurși, mai multă distracție. Bateriile din componența modelelor e-bike se încarcă rapid. De asemenea, necesită o minimă mentenanță. Costul se va amortiza într-un timp scurt, chiar și pentru modelele de biciclete electrice performante care fac parte din categorii de preț superioare.
  2. Raport excelent calitate – preț. Bicicletele electrice Fantic sunt preferate atât de cicliștii veterani, cât și de cei începători.
  3. Bicicletele electrice promit să aducă o experiență de pilotare sigură, confortabilă. Atât modelele pentru stradă, cât și cele concepute pentru mountain biking care provin de la brandul Fantic oferă manevrabilitate, o greutate redusă și pot fi transportate cu ușurință.
  4. Naveta de zi cu zi spre serviciu sau școală devine mai plăcută. Mersul pe bicicletă poate fi integrat în tranzitul către destinații prin oraș sau în afara lui. În plus, distanțele mari pot fi acoperite mai repede cu un e-bike. Astfel, salvați timp prețios. Este un fapt care poate fi verificat calculând cât timp economisiți pe parcursul unei săptămâni.
  5. O alegere inspirată pentru cei care doresc să adopte un stil de viață mai sănătos prin practicarea unui sport outdoor.

image002

Lineup-ul e-MTB al producătorului italian Fantic se adresează riderilor cărora le place aventura și nu se sfiesc să caute adrenalina pe drumurile de munte. De exemplu, cu o bicicletă electrică pentru mountain biking, aveți șansa de a explora trasee prin pădure. Gama cuprinde de la modele entry-level pana la modele performante concepute pentru fanii segmentului enduro. Din ultima categorie face parte și bicicleta Fantic XF1 Integra 180 Race, care a câștigat prestigiosul premiu Design & Innovation 2018.

Cei care doresc o bicicletă electrică de stradă pot opta cu încredere pentru Fantic PASSO GIAU. Modelul reprezintă prima bicicleta Fantic cu caracter sportiv, creată special pentru stradă și care oferă performanțe excelente. Are în dotare un motor Fazua ce asigură asistență maximă 25 km / h și care permite utilizarea în trei moduri diferite: pentru pornire grea, când oboseala își spune cuvântul sau pentru o drumeție.

image003

Specialiștii ATVRom vă stau la dispoziție cu orice informații legate de bicicletele electrice Fantic, precum și cu o paletă largă de echipamente pentru bikeri. Vă sfătuim să purtați întotdeauna echipamente de protecție dacă practicați mountain biking. Astfel, veți minimaliza riscurile unei prăbușiri pe teren abrupt. Echipamentele must-have pentru fanii MTB sunt: cască, cotiere, genunchiere, platoșă, mănuși, ochelari de protecție, rucsac de hidratare. Echipamentele cele mai căutate de cicliști vin de la brandurile Fox, Leatt și Arctic Cat.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns