Stiri Lifestyle de ultima ora

Top 9 filme pe care nu trebuie sa le ratezi in luna martie.

In cele ce urmeaza vei gasi o lista cu top 9 filme pe care trebuie sa le vezi in aceasta luna. Filmele se bucura de un real succes atat printre femei cat si printre barbati.

  1. Capitan Marvel – este un film in care personajul principal este o supereroina pe nume Carol Danvers. Pe scurt aceasta devine unul dintre cei mai puternici supereroi in Univers atunci cand Pamantul este in pericol din cauza unui razboi intre doua rase extraterestre.
  2. Green Book : O prietenie pe viata – este castigator a 3 premii Oscar : Cel mai bun film, Cel mai bun actor intr-un rol secundar si Cel mai bun scenariu original. In film este descrisa povestea reala a unei prietenii improbabile din America in anii 60 dintre un pianist de culoare si un italiano-amercian dur.
  3. US – este povestea unei familii aflate in vacanta si care este terorizata de apartia unor invitati extrem de nepoliticosi.
  4. What Men Want – protagonist filmului Ali Davis este un agent sportiv de succes care poate auzi gandurile barbatilor si se foloseste de acest avantaj pentru a avansa in cariera.
  5. Dumbo – este un film care urmareste aventurile neobisnuite ale lui Dumbo un elefant cu urechi supradimensionale.
  6. Hotel Mumbai – este inspirat din fapte reale si care reda evenimentele petrecute in anul 2008 cand un grup de teroristi bine inarmati a luat cu asalt hotelul Taj Mahak din Mumbai.
  7. The Beach Bum – este povestea lui Moondog un barbat amator de droguri si petreceri.
  8. The Queen`s Corgi – este o animatie care ii are in prim plan pe cateii reginei Elisabeta a – II-a , corgi. Protagonistul Rex, este cel mai iubit caine al monarhiei britanice care se rataceste si ajunge departe de palatal regal.
  9. Touch Me Not – acest film este o investigatie asupra dorintei omului de atingere si o cautare a intimitatii.

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns