Stiri de ultima ora Mondene Stiri Lifestyle de ultima ora

Modele tatuaj fete care te vor face sa fii unica. Alege intelept

Tatuajele spun, de sute de ani, povesti despre oameni. Chiar daca au fost considerate in diferite moduri de-a lungul timpului, in prezent ele sunt mult mai acceptate de societate. Persoane de toate varstele aleg sa isi spuna file din povestile lor prin tatuaje, fie ca e vorba de modele tatuaje fete sau baieti, tatuaje pe brat, gat sau in locuri mai putin vizibile.

Foarte important este, insa, sa alegi un artist care are experienta si talent in acest domeniu. Gaseste un artist care sa stie sa faca arta din cerneala pe pielea ta, pentru a fi sigur ca alegerea este una potrivita.

Femeile și tatuajele

Femeile sunt mult mai indraznete in ultimii ani in privinta tatuajelor, din ce in ce mai multe fete aleg sa isi tatueze pe piele diferite modele care sa le reprezinte. Unele domnisoare si doamne pasionate de moda considera tatuajele un fashion statement, care nu se demodeaza niciodata si isi tatueaza degetele, glezna, incheieturile mainilor sau chiar zone mai mari ale corpului, unde isi pot face tatuaje mai expresive si mai pline de detalii.

Uneori aleg modele tatuaj fete pentru zonele pe care vor sa le infrumuseteze sau sa le mascheze, cum ar fi vergeturile ramase pe abdomen sau pe sani. Uneori, fetele trec pragul saloanelor de tatuaj doar pentru a acoperii aceste zone cu defecte.

Cele mai alese modele de tatuaje, atunci cand vine vorba de femei, sunt cele cu flori, fluturi, mesaje si, in general, modele care sa exprime fragilitatea, frumusetea si tandretea femeilor. Cele mai indraznete aleg sa isi tatueze zona spatelui, bratele, gatul si chiar abdomenul.

Cand e indicat sa nu iti faci un tatuaj?

Daca esti insarcinata, ar fi foarte bine sa nu iti programezi niciun tatuaj, nici macar unul mic. Cerneala il poate afecta pe bebelusul inca nenascut si bucuria ta de a avea un tatuaj se poate transforma in regret. In mod normal, niciun artist nu accepta sa faca un tatuaj unei femei insarcinate, insa daca sarcina nu este inca vizibila, el nu are cum sa stie ca exista.

Asa ca, daca esti insarcinata, ar trebui sa lasi visul tau sa mai astepte o perioada. In timpul perioadei de alaptat, mamele trebuie sa fie constiente ca orice decizie le afecteaza atat pe ele, cat si pe bebelus, motiv pentru care tatuajele nu sunt recomandate nici in aceasta perioada. In cazul in care mama totusi isi doreste acest lucru, este direct raspunzatoare de riscurile ce pot aparea. In timpul menstruatiei scade imunitatea, dar si rezistenta la durere, motiv pentru care ar fi mult mai bine daca ai programa tatuajul la cel putin trei-patru zile dupa aceasta perioada, pentru ca experienta ta cu tatuajul sa nu fie foarte dureroasa.

Acum ca stii cand e bine sa nu iti faci un tatuaj, probabil ar fi cazul sa cauti prin portofoliile artistilor si pe paginile de prezentare ale saloanelor de tatuaje, modele tatuaj fete din care sa il alegi pe cel care crezi ca te reprezinta.

Funky Tattoo – salon de tatuaje Bucuresti –  iti poate indeplini visul de a avea un tatuaj deosebit. Artistii bine instruiti si talentati isi cunosc bine jobul si raspund cu da fiecarei provocari.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns