Cum a reusit Costi Ionita sa o convinga pe Loredana Groza sa cante cu manelisti
Stiri de ultima ora Mondene

Cum a reusit Costi Ionita sa o convinga pe Loredana Groza sa cante cu manelisti

Costi Ionita a reusit sa o convinga pe Loredana Groza sa colaboreze cu el pentru hitul anului. Artistul a mai dezvaluit ca Loredana nu a stat deloc pe ganduri si ca fost incantata de propunerea lui.

Costi Ionita a povestit cum a convins-o pe Loredana Groza sa colaboreze cu el

Costi Ionita a spus ca Loredana a inteles inca de inceput cum trebuie sa sune melodia si a fost incantata.

”I-am spus direct ce vreau de la ea. Ce-ar fi să faci o melodie sau două alături de numele mari ale muzicii de manele? Cred că nu au trecut două secunde şi Loredana a acceptat imediat. Chestia asta nu e chiar la îndemâna tuturor. Un mare artist se poate reinventa. E chiar obligat pe parcursul carierei sale.

Iar Loredana a înţeles imediat ce vreau. Un artist de valoarea Loredanei ştie că orice ezitare îi poate aduce fie un mare succes, fie o mare dezamăgire. Dincolo de prejudecăţile unuia sau altuia, videoclipul despre care vorbesc mulţi dintre semenii noştri azi e unul care a adus un mare succes. Şi va continua să o facă ceva vreme de acum încolo!”, a declarat Costi Ionita.

Cat despre bani, Costi nu a vrut sa precizeze care a fost suma alocata videoclipului.

”Nu voi pronunţa nicio cifră. Nu o fac, fiindcă eu nu vorbesc despre bani. Banii aduc dezbinare. În schimb, ceea ce contează e muzica. Ea adună, nu dezbină. Dar oricine îşi poate imagina că atunci când aduni câteva nume mari ale unor stiluri muzicale, când ai nevoie de un producător şi de un regizor pe măsura vedetelor, când foloseşti decoruri, machiaj, lumini, studiouri speciale, asta implică şi cheltuieli.

Practic, reţeta e simplă şi e pusă în practică peste tot în lume, şi în Statele Unite, şi în România, şi oriunde în lume. Pe scurt, orice produs de foarte bună calitate se face numai cu bani. Vă garantez”, a mai spus acesta.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns