Brad Pitt are o legatura speciala cu fiica lui Shiloh
Stiri de ultima ora Mondene

Brad Pitt are o legatura speciala cu fiica lui Shiloh

Brad Pitt are o legatura speciala cu fiica lui Shiloh. Chiar daca acesta nu este in relatii bune cu toti copiii sai, actorul in varsta de 58 de ani are cu ce se mandri.

Relatia speciala dintre Brad Pitt si Shiloh

„El o prefera asa si este foarte apropiat de Shiloh. Au o relatie admirabila, distractiva si autentica si sunt facuti din acelasi material”, a declarat o sursa din anturajul lui Brad Pitt.

Acesta are sase copii cu fosta sotie, Angelina Jolie: Maddox in varsta de 20 de ani, Pax in varsta de 18 ani, Zahara in varsta de 17 ani, Shiloh in varsta de 16 ani si gemenii Knox si Vivienne in varsta de 13 ani. Se pare ca Brad Pitt tine legatura doar cu Shiloh si gemenii.

Actorul a fost zarit in aeroportul din Roma, acolo unde Jolie locuieste pentru moment. Angelina are filmari in capitala Italiai impreuna cu colega sa de platou Salma Hayek.

Brad Pitt si Angelina Jolie s-au despartit in 2016 dar batalia pentru custodia copiilor continua.

„E foarte clar pentru el ca Angie a facut tot posibilul ca sa amane si sa taraganeze procesul. Tot ce poate sa faca este sa lucreze cu echipa lui de avocati si sa depuna documentele in timp ce raspunde la afirmatiile ei. Luna dupa luna se scurge una cate una, cu toata hartogaraia, cu salturi nesfarsite printre reusite si certurile fara rezultat dintre avocati”, a mai spus aceeasi sursa.

Actorul nu mai comunica cu Pax si Maddox si incearca sa faca tot posibilul pentru a evita evenutalele dispute cu fosta sotie.

„Brad a stat la locul lui. Uneori isi petrece timpul in studioul sau de arta… E ocupat cand se retrage si are tot timpul proiecte solicitante, iar Plan B (compania de productie a lui Pitt, n.r.) lucreaza tot timpul la ceva”, a mai spus aceeasi sursa.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns