Dezvaluiri incendiare despre relatia Innei cu Deliric
Stiri de ultima ora Mondene

Dezvaluiri incendiare despre relatia Innei cu Deliric

Inna este intr-o relatie cu Deliric de mai bine de opt luni iar cei doi au foarte mult in comun. Artista a marturisit recent cum decurge viata de cuplu si cum reusesc sa aiba o relatie perfecta.

Ce a declarat Inna cu privire la relatia sa

Inna a spus ca toate relatiile sunt diferuite dar, exista anumite elemente care nu ar trebui sa lipseasca din viata unui cuplu.

„Nu există o rețetă și mă feresc de sfaturi, soluții, cum se face. Fiecare persoană e diferită, fiecare cuplu e diferit, așa că tot ce pot să spun e că sunt câteva ingrediente de bază: încredere, respect, iubire, susținere, răbdare.”a spus vedeta.

Inna a mai spus ca amandoi iubesc muzica si ca atunci cand dispun de timp liber prefera sa plece in diferite escapade si sa se bucure de timpul petrecut impreuna.

„Nu avem disensiuni pe plan artistic, dar nu pot să spun că treburile rămân la ușă, e imposibil în cazul nostru. Dar ne susținem unul pe celălalt în proiectele pe care le face fiecare. Ne place super mult să călătorim și cred că este hobby-ul pe care îl facem cel mai des împreună. Și ne plimbăm mult cu skateboard-ul, ne vedem des cu prietenii noștri.” a declarat Inna.

Citeste  Laurentiu Reghecampf face dezvaluiri despre relatia cu fiul sau

In ceea ce privesc cadourile, Inna sustine ca prefera sa isi ofere lucruri simple insa care sa fie pline de valoare sentimentala „Lucruri drăguțe, simple, suntem atenți fiecare la ce își dorește celălalt sau cum am putea să ne surprindem, cu ce”, a mai spus Inna.

In luna decembrie a anului trecut Inna a facut mai multe dezvaluiri cu privire la relatia lor si a marturisit cat de fericita este alaturi de el „Un om special. Alături de el sunt fericită. Tot ce pregăteşte el este delicios! Găteşte mereu vegan şi mă surprinde de fiecare dată” a spus vedeta.

Relatia dintre Inna si Deliric a surprins pe toata lumea. In luna august a anului 2020, Inna a spus ca are o relatie cu Deliric.

„Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună!”,  a spus vedeta.

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns