Kim Kardashian a dezvalui motivul pentru care a divortat
Stiri de ultima ora Mondene

Kim Kardashian a dezvalui motivul pentru care a divortat

Kim Kardashian a decis sa transmita tuturor fanilor motivul pentru care a ales sa divorteze. Vedeta a vorbit despre problemele pe care le-a avut in casnicie.

  Ce a declarat vedeta

Pana in acest moment Kim a ezitat sa discute despre acest subiect, dar a facut recent o dezvaluire despre acest subiect,

„Sincer, nu mai pot face asta. De ce încă sunt în acest loc în care sunt blocată de ani de zile? El se mută dintr-un stat în altul în fiecare an. Trebuie să fim împreună, ca să ne putem crește copiii. Este un tată uimitor, a făcut o treabă incredibilă”, a spus Kim.

„Cred că merită pe cineva care să-i susțină fiecare mișcare și care să îl urmeze peste tot și să se mute în Wyoming”, a mai spus vedeta. Aceasta a facut referire la faptul ca rapper-ul locuieste la ferma sa pe care o detine in Wyoming de 14 milioane de dolari.

„Nu pot face asta. Este a treia mea căsătorie. Mă simt pierdută. Dar nici măcar nu mă pot gândi la asta. Vreau să fiu fericită”, a mai spus vedeta.

Citeste  Antonio Banderas a fost testat pozitiv de Covid-19 chiar de ziua lui

In luna martie a anului 2021, Kim a facut o serie de declaratii cu privire la divortul dintre ea si Kanye.

„Toată lumea vede lucrurile care apar în presă despre viața mea alături de Kanye, însă eu am fost întotdeauna respectuoasă și nu am vorbit despre problemele pe care eu și Kanye le avem”, a mai spus Kim.

„Adică, toată lumea vede ce se speculează pe Twitter, așa că nu intenționez să fac publice foarte multe lucruri.” a continuat vedeta.

In luna iulie a anului 2020 rapper-ul a declarat pe Twitter ca sotia lui il insala cu rapper-ul Meek Mill.  La doar cateva zile dupa Kanye si-a cerut scuze „Aș vrea să îi cer public scuze soției mele, Kim, pentru că am vorbit despre probleme personale. Kim, vreau să îți spun că știu că te-am rănit. Te rog să mă ierți. Îți mulțumesc că ai fost mereu alături de mine.”

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *