Stiri de ultima ora Mondene

Peste un milion de dolari pentru puloverul printesei Diana

Celebrul pulover de lana rosie decorat cu oi, purtat de printesa Diana in 1981, la scurt timp dupa logodna cu printul Charles, a fost vandut cu 1,1 milioane de dolari, la Sotheby’s, dupa o lupta acerba intr-o licitatie pe internet.

Casa de licitatii a confirmat pretul de vanzare, de 1,1 milioane de dolari, inclusiv taxele si comisioanele, de peste zece ori mai mare decat estimarea initiala, stabilita de Sotheby’s intre 50.000 si 80.000 de dolari.

Desi a demarat greoi, vanzarea s-a insufletit in ultimele minute, pretul final urcand de la 200.000 de dolari la 1,1 milioane de dolari datorita unor oferte de cate 50.000 de dolari fiecare.

Un moment de cotitura

Imediat dupa logodna sa cu pe-atunci  mostenitorul tronului brianic, Charles, acum devenit regele Charles al III-lea, Diana Spencer a purtat acest pulover rosu cu motive de oi albe. Una singura face exceptie. In marea de oi albe, exista una neagra. Diana a purtat puloverul la un meci de polo la care a participat printul Charles in iunie 1981, impresionand prin atitudinea sa relaxata si creand, potrivit casei Sotheby’s, “un moment cultural si viral de mare amploare”. Aceasta aparitie publica a oferit, de asemenea, un impuls publicitar neasteptat pentru cele doua creatoare, Sally Muir si Joanna Osborne, si pentru marca lor “Warm and Wonderful”.

Unii spun ca a fost un mesaj inca de-atunci, de la logodna, prin care Diana voia sa arate ca este si va fi altfel, “oaia neagra” a familiei in care intrase recent.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns