Lora a plecat in Bali timp de trei luni
Stiri de ultima ora Mondene

Lora a plecat in Bali timp de trei luni

Lora se bucura de un inceput de an alaturi de partenerul ei Ionut Ghenu cu totul unic. Cei doi au plecat in Bali pentru a petrece trei luni intr-o destinatie de vis.  Artista si iubitul ei isi vor petrece lunile intr-o vila de lux.

Vacanta de vis in Bali

Vedeta si partenerul ei se bucura de cateva zile insorite in Bali.  Lora si Ionut s-au mutat provizoriu departe de casa pentru a profita de o experienta de neuitat in Indonezia.  Vedeta a postat o fotografie pe retelele de socializare in timp ce se relaxa la piscina.

„Bună dimineața din Bali, casa mea pentru următoarele 3 luni. Pentru persoanele sensibile la costumele de baie, acum este momentul să evitați această pagină. Dacă preferați totuși să rămâneți, bunul-simț este de preferat. O zi minunată. ? #Lora”,  a scris vedeta.

Aceasta nu este prima experienta a celor doi in Bali. Lora si Ionut au mai plecat in aceasta destinatie la inceputul anului 2020 inainte sa inceapa pandemia de Covid-19 si vacanta lor s-a transformat intr-un cosmar care parea sa nu se mai termine.

„Nu aș vrea să mă invidiați pentru asta. Suntem blocați în Bali. Aveam bilet de întoarcere în țară, pentru 7 aprilie, însă totul a fost anulat. Zborurile au fost blocate. Vom rămâne aici până expiră viza. Evident că vom avea și probleme financiare în această perioadă, dar ne vom drămui. Nu are sens să ne mai întrebăm de ce ni se întâmplă nouă. Am închiriat o căsuță aici. Suntem atenți, dezinfectăm toate produsele cumpărate. Ionuț chiar a găsit măști de protecție, la un magazin în apropiere. O să vedem ce se va întâmpla”, a spus Lora.

Cei doi au ajuns sa stea in acea perioada in Bali timp de 5 luni. „Eu sunt omul care nu se ducea în vacanțe. Omul care muncea tot timpul. Și mă uitam la colege, mă uitam la Delia, care e tot timpul plecată, mă uitam la Liza, care punea poze de peste tot din jurul lumii și eu ziceam: Ah, ce drăguț, Doamne!… Mai trag tare lunile astea sau anul ăsta – că așa mă păcăleam singură – și după aceea plec și eu într-o vacanță”,  a mai spus Lora.

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns