Stiri Lifestyle de ultima ora

Toaleta smart face senzatie la targul de electronice din Las Vegas

Una dintre vedetele uriasei expozitii de electronice din Las Vegas este … toaleta inteligenta. E lumina, are scaunul incalzit si e dotata cu sistemul Alexa, de la Amazon, atfel incat utilizatorul poate asculta stiri sau muzica.

Toaleta Numi costa 11.500 dolari si a fost unul dintre punctele de atractie de la marele targ de electronice din Las Vegas. Asta pentru ca, spun specialistii, transforma o activitate obisnuita, intr-o activitate de lux.

Toaleta fara atingere

“Practic nu veti mai atinge niciodata capacul toaletei. In podea sunt senzori de miscare, asa ca se ridica automat singur si se lasa in jos tot singur”- a explicat Andrew Van Gordon, managerul companiei producatoare.

Luminile toaletei se pot schimba, in functie de preferintele utilizatorului. Numi are incorporat un sistem de difuzoare, iar prin Alexa utilizatorul poate comanda muzica sau poate asculta canale de radio.

“Poti asculta postul favorit, poti asculta prognoza meteo, in timp ce te pregatesti de plecare dimineata. Sunt functii foarte utile” – e de parere fabricantul toaletei smart.

Vasul e dotat cu un mic rezervor, astfel incat in caz de pana de curent, apa sa se poata trage de 100 de ori, fara sa fie nevoie de electricitate. Numi se curata singura, dupa fiecare utilizare, avand un sistem de igienizare prin care se distruge orice virus ori bacterie, cu ajutorul ultravioletelor si al apei electrolizate.

In unanimitate, clientii intrebati de presa ce parere au despre Nuami au spus ca e o toaleta de vis pentru oricine. Insa multi considera ca pretul e exagerat de mare. Totusi, pretul include si un bideu, la fel de smart.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns