Detalii importante despre finala Asia Express
Stiri de ultima ora Mondene

Detalii importante despre finala Asia Express

Mihai si Elwira Petre au oferit detalii importante despre finala Asia Express. Acestia au ajuns in finala impreuna cu echipa formata din Emi si Cuza de la Noaptea Tarziu.

Atat Mihai cat si Elwira au vorbit despre competitia care va ajunge la final si au marturisit ca nu s-au gandit niciodata la suma de bani care a fost pusa in joc.

Iata ce au declarat cei doi

„Dacă faci pentru bani nu cred că duci atât de mult și nu ai forță, că forța vine din credință, din motivația intrinsecă, nu vine din afară din motivația extrinsecă. Nicio clipă nu ne-am gândit la premiu, la premiu nu ne-am gândit, nu suntem ipocriți, am avut foloase materiale în urma participării, e firesc”,  a spus Mihai Petre.

Cei doi au mai spus ce emotiile au fost la cote maxime chiar daca norocul le-a suras atunci cand a fost eliminata echipa formata din Lidia Buble si sora ei Estera.

Citeste  Gina Pistol a avut probleme in sarcina

„Am sperat să nu plec, speram la o minune, știam că se poate întâmpla o minune pentru că ai o șansă din trei, dar eram gata să plec în acel moment. Ne-am simțit din nou puternici, deși eram pe jos, iar asta e foarte ciudat”, a spus Mihai.

„Noi am ajuns în finala Asia Express și efectiv mi s-au înmuiat picioarele și plângeam de bucurie. Singurul loc în care mă simțeam în momentul ăla erau brațele lui Mihai pentru că acolo mie mi-e bine, cumva eram ca apa și focul”, a declarat Elwira.

Potrivit unor surse se pare ca Mihai si Elwira sunt cei care au castigat concursul dar si frumosul premiu in valoare de 30.000 de euro.

Mihai inca nu a confirmat aceasta reusita a lor „Nu am voie să spun prea multe despre Asia Express, mă leagă un contract de confidențialitate. Știți, se practică asemenea contracte, mai ales la emisiuni de acest tip. Doar departamentul de comunicare poate vorbi pe acest subiect” a declarat acesta.

Citeste  Solistul trupei The Motans s-a casatorit
Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns