Ioana Ginghina si Cristi Pitulice au amanat nunta
Stiri de ultima ora Mondene

Ioana Ginghina si Cristi Pitulice au amanat nunta

Ioana Ginghina si Cristi Pitulice se pregateau sa se casatoreasca in toamna aceasta dar au luat o decizie de ultim moment. Cei doi au amanat fericitul eveniment pentru toamna anului 2023.  Ioana a spus de foarte multe ori ca motivul pentru care isi doreste sa se marite cu Cristi este ca se  iubesc foarte mult dar cu toate astea nunta a fost amanata pe anul viitor. Cei doi trebuie sa fie nasi de cununie ai unor prieteni de familie si acesta a fost inca un motiv pentru care au ales sa amane nunta pe anul viitor.

Cei doi asteapta un copil si vor face mai intai botezul dupa care vor organiza nunta, aceasta fiind o alegere importanta pentru fericitul cuplu.

Iata ce a declara Ioana Ginghina

„Cred că va fi în toamna cealaltă, pentru că am tot spus asta, noi o să ne căsătorim datorită faptului că ne și iubim, dar niște prieteni ne-au cerut de nași și ca să putem fi nași trebuie să ne căsătorim.

Citeste  Carmina Cotfas va reprezenta România la Miss Universe 2021

(…) Prietenii noștri ne-au anunțat că se căsătoresc(…) și așteptă bebelușul și după aia o să fie nunta. Deci, undeva în septembrie probabil că o să fim nași și atunci, automat, o să facem și nunta”,  a spus Ioana.

Vedeta a mai apus si ca nunta pe care o va avea alaturi de Cristi va avea loc in cursul anului viitor, mai exact in toamna. Ioana isi doreste o nunta intima, restransa in care sa fie prezenti doar persoanele apropiate.

„Vreau ceva restrâns, vreau ceva intim. Nu știu dacă la mine în curte, să vedem cum iese ziua mea și după aia.(…) Chiar și m-am gândit, acum când mi-am făcut ziua, să-mi fac lista, mi-am dat seama că dacă fac o nuntă nu știu dacă strâng 50 de persoane, dar sunt ăia cei mai buni”,  a mai spus Ioana.

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns