Stiri de ultima ora Mondene

Dj-ul olandez Tiesto s-a casatorit cu modelul Annika Backes

Dj-ul olandez Tiesto s-a casatorit cu modelul Annika Backes dupa patru ani de relatie.  Ceremonia a avut loc in fata a 80 de invitati in cadrul hotelului de lux Amangiri, Utah.

Annika Backes a declarat “Las Vegas e un oraş care ne place amândurora, aşa că am început să cutăm acolo un loc potrivit, dar am decis, ulterior, că vrem ca ceremonia să aibă loc undeva departe. Iubim liniştea, iar decorul pare desprins de pe o altă planetă. Contrastul dintre arhitectură şi deşert este perfect. Am vrut un cadru romantic, extravagant, natural şi intim, aşa că am închiriat întregul resort pentru weekend”.

DJ Coleman a mixat pe parcursul intregului eveniment. Tijs Verwest alias Tiesto a declarat “După ce toată lumea a ajuns în sala de recepţie, locul în care a avut loc şi ceremonia noastră, totul s-a transformat complet. Am făcut un tunel din oglinzi care duce la o sculptură în gheaţă cu iniţialele noastre”. Totodata acesta i-a facut o supriza sotiei sale , compunand o piesa special pentru casatoria lor.

“Unul dintre momentele mele preferate a fost să ascult piesa pe care Tijs a compus-o pentru mine. Este intitulată «A Million Years» şi m-a lăsat complet surprinsă. A fost distactiv să dansăm împreună pe această piesă, iar invitaţii au iubit momentul” , a declarat Annika.

Tiesto si-a inceput cariera in anul 1985 cand stilul progressive cu elemente trance cunoastea cea mai mare expansiune iar de-a lungul timpului a ajuns de la turnee mondiale la a fi primul DJ care a mixat la Jocurile Olimpice in anul 2004 in fata a milioane de spectatori. Acesta este un iubit Dj si a fost descris de fani ca un artist care isi transpune sentimentele prin intermediul muzicii. Tiesto a ocupat pozitii fruntase ani la rand in DJMag Top 100.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns