Un nou rival pentru Netflix si Amazon

Stiri de ultima ora Mondene

Compania Apple a lansat ieri propriul serviciu de filme online si unul pentru stiri.  Aceasta va concura cu Netflix si Amazon.

Apple se concentreaza din ce in ce mai mult pe incasarile online, in special pe vanzarile din aplicatii, dar si pe abonamentele la Apple Music. Ca urmare a scaderii numarului de vanzari a iPhone-urilor, au intervenit aceste schimbari

Compania a inceput sa investeasca in filme si seriale care vor putea fi vizualizate prin intermediul unei noi aplicatii speciale.

La evenimentul lansat de Apple au participat celebritati de la Hollywood care vor juca in productiile proprii Apple.  Printre aceste celebritati se numara Steven Spielberg, Reese Witherspoon, Steve Careel, Oprah Winfrey si Jennifer Aniston.

In acelasi timp a fost anuntat propriul serial in care vor juca Jennifer Aniston, Steve Careel si Reese Witherspoon, denumit “The Morning Show” , iar Oprah, care are si un contract de exclusivitate, a confirmat doua viitoare documentare:  “Acum lucrez la doua documentare, nu sunt terminate, dar montajul este pe final” , a declarat celebra Oprah Winfrey.

Citeste  Victoria`s Secret deschide primul magazin in Romania.

Pe langa cei de la Apple, se aude ca cea mai mare companie media din lume, Disney, va lansa tot in acest an un serviciu propriu de filme.

 

 

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *