Gigi Hadid si Zayn Malik vor deveni parinti
Stiri de ultima ora Mondene

Gigi Hadid si Zayn Malik vor deveni parinti

Gigi Hadid si iubitul ei, Zayn Malik vor deveni parinti. Modelul a confirmat deja faptul ca este insarcinata si cei doi viitori parinti sunt in al noulea cer.

Cum s-a aflat marea veste?

O sursa din anturajul modelului a declarat „Gigi a dezvaluit pama acum secretul doar familiei si prietenilor apropiati, mai ales ca este însarcinata doar în cateva luni”.

„Atunci cand Gigi și Zayn s-au împacat la finalul anului trecut, a fost ca si cum nu a existat o despartire si au stiu imediat ca este vorba despre o relatie speciala. Atat cuplul, cat si familiile celor doi sunt extraordinar de fericiti”. a mai mentionat acea sursa.

Gigi Hadid a confirmat ca va deveni mama in cadrul emisiunii “ The Tonight Show With Jimmy Fallon from home”. „Evident, ne-ar fi placut sa anuntam stirea in modul nostru, insa suntem foarte incantati si fericiți si recunoscători pentru toate mesajele de susținere si felicitările pe care le-am primit”, a declarat Gigi.

„Exista si o parte buna a faptului ca putem fi acasa, impreuna si chiar putem lua aceasta experienta zi cu zi”, a mai declarat Gigi Hadid. „In fiecare zi mananc gogosi si am fost foarte incantata ca tortul de ziua mea a fost în aceasta forma. Nu stiu daca a fost vorba de hormoni sau emotii din cauza carantinei, dar am plans la fiecare cinci minute, timp de ora, de fiecare data cand ma gândeam la tort” a mai mentionat aceasta.

Relatia celor doi a fost una tumultoasa. De-a lungul timpului intre cei doi au existat foarte multe impacari si despartiri. Cu toate astea inainte de Sarbatorile de iarna cei doi s-au impacat iar din acel moment relatia lor a fost una perfecta.

„Cred ca pe masura ce inaintez in varsta.. da, intr-o zi o sa imi intemeiez o familie si nu stiu daca o sa fac mereu modeling. Imi place partea creativa a modei, este atat de ofertanta. Oamenii cu care lucrez ma fac foarte fericita si sunt norocoasa sa ii am alaturi. Insa cine stie? Poate ca o sa vreau sa ma ocup tot timpul de gatit”,  a mai declarat Gigi.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns