O noua schimbare la “Vorbeste lumea”
Stiri de ultima ora Mondene

O noua schimbare la “Vorbeste lumea”

Lora a confirmat ca va pleca de la emisiunea “Vorbeste lumea” care este difuzata pe PRO TV alaturi de Cove pe care de acum il vom vedea alaturi de Sore, Viviana Sposub, Theo Rose și Veverita și Cotofana.

Care este schimbarea de la “ Vorbeste lumea”

Sore a postat pe contul ei de Instagram o poza cu Sore, Theo si Veve scriind „Frumoasele mele, ne revedem curând! Pentru săptămâna viitoare, predau ștafeta unui invitat special și rămân cu ochii pe voi. Să (nu) fiți cuminți”.

Jorge este vedeta pe care de acum incolo o vom vedea la “ Vorbeste lumea”. Acesta va aduce impreuna cu restul gastii voie buna, informatii interesante si provocarile care vor delecta publicul in fiecare dimineata.

Jorge a declarat inainte sa intre in minunata gasca “ Vorbeste lumea” „Mă simt ca acasă la „Vorbește lumea”. E ca la o petrecere unde cunoști pe toată lumea. Îi știu pe toți din gașca veselă, pe fiecare în parte, dar și pe toți din spatele camerelor. Va fi o experiență cel puțin interesantă mai ales pentru că știu cât de spontani sunt”.

Anuntul ca Lora a plecat din emisiune a fost confirmat de artista dupa ce timp de cinci luni, a prezentat alaturi de Cove indragita emisiune.

„Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor: Mulțumesc! A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine. De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete. Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty. În plus, vom începe promovarea filmului Pup-o, mă 2. Povestea „Vorbește Lumea” merge mai departe de luni, iar aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale”, a mentionat Lora.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns