Britney Spears este din nou internata.

Stiri de ultima ora Mondene

Starul pop Britney Spears a declarat in cursul zilei de miercuri ca isi ia ”ceva timp pentru sine” si din aceasta cauza s-a internat intr-un centru de sanatate mintala pentru a o ajuta sa faca fata bolii tatalui ei.

Artista in varsta de 37 de ani a anuntat in luna ianuarie ca renunta la toate concertele si angajamentele profesionale programate pentru a putea fi alaturi de familia sa. A facut toate astea pentru ca tatal sau Jamie a fost la un pas de moarte , in luna noiembrie atunci cand a suferit o ruptura de colon.

‘Cu toţii avem nevoie să ne luăm ‘ceva timp pentru sine” a scris Britney pe contul ei de Instagram.

Deasemenea aceasta a mai publicat un citat ”Îndrăgosteşte-te de a avea grijă de tine, de minte, trup şi spirit”.

Potrivit site-ului specializat in stiri mondene TMZ, Britney Spears s-a internat in mod voluntar in centrul de sanatate mintala acum o saptamana.

O sursa din anturajul artistei a declarat ca Jamie Spears nu se simte bine dupa a doua interventie chirugicala chiar daca au trecut de atunci doua saptamani iar Britney nu suporta suferinta lui.

Citeste  Kylie Jenner este cea mai tanara miliardara in dolari.

”Ei sunt foarte apropiaţi. Ea nu vrea decât să îşi acorde timp pentru pentru a se concentra asupra propriei persoane” a declarat acesta.

Jamie Spears a fost cel care a ajutat-o pe Britney sa isi revina dupa ce viata ei scapase de sub control in perioada 2007-2008. Aceasta a ramas custodele aprobat de catre tribunal al afacerilor artistei.

Britney Spears a fost un fenomem in muzica pop in 1999. Primul single de succes a fost ”… Baby One More Time” , urmata de multe alte hituri.

Aceasta a revenit in prim plan la finalul anului 2008 cu albumul si turneul mondial ”Circus”.  In luna ianuarie a acestui an vedeta a renuntat la o noua serie de spectacole pe care urma sa le sustina

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *