De ca a murit rapperul Nosfe la doar 37 de ani
Stiri de ultima ora Mondene

De ca a murit rapperul Nosfe la doar 37 de ani

Nosfe, pe numele sau complet Darius Vlad Cretan a incetat din viata in dimineata zilei de duminica.  In varsta de 37 de ani, rapperul Nosfe activa ata t pe plan solo cat si in celebra trupa Stara Benz, acesta a colaborat si cu Ruby pentru piesa “ Condimente”.

Nosfe s-a nascut pe data de 24 martie 1985 in Galati, primul sau concert a fost in Galati iar al doilea in Braila.  Acesta era casatorit si avea o fetita.

Care au fost declaratiile facute

„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam intr-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!”, a transmis Satra Bezn pe Facebook.

“Pentru cine vrea să îşi ia rămas bun de la NOSFE. Astăzi, de la ora 14:30 la Biserica Izvorul Tămăduirii, Dumbrăveni, str Dealul Bisericii nr 54 A, iar mâine, tot în aceeaşi locaţie, slujba oficială, de la orele 13:00”,  a mai transmis trupa.
Bineinteles ca si politia a facut in anunt in privinta acestui deces. „La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează.

Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv.

S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei”,  a mai transmis Politia.

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns