Actorul Sean Penn filmeaza un documentar despre invazia rusa
Stiri de ultima ora Mondene

Actorul Sean Penn filmeaza un documentar despre invazia rusa

Sean Penn se afla in Ucraina unde a realizat un documentar despre invazia Rusiei care a inceput ca un atac in forta asupra tarii vecine.
Actorul, detonator a doua Premii Oascar si activist pentru  drepturule omului a asistat la o conferinta de presa a Guvernului Ucrainean.

Sean Penn nu este la prima vizita in Ucraina

Se pare ca faimosul actor nu este la prima vizita in Ucraina, acesta a mai ajuns aici si in noiembrie 2021 pentru a face cercetari cu privire la filmul la care lucreaza.

„Regizorul a venit special la Kiev pentru a înregistra toate evenimentele care se desfăşoară în Ucraina şi, în calitate de realizator de documentare, pentru a spune lumii adevărul despre invadarea ţării noastre de către Rusia”, a anuntat un comunicat publicat pe pagina administratiei prezidentiale de la Kiev.

„Astăzi, Sean Penn se numără printre cei care susţin Ucraina fiind în Ucraina. Ţara noastră îi este recunoscătoare pentru o astfel de manifestare de curaj şi onestitate.” s-a mentionat in acel mesaj.

Citeste  Cuplul Harry-Meghan asteapta al doilea copil

Documentarul este o productie Vice Studios in colaborare cu Vice World News si Endeavor Content.  Sean Penn si actrita Leila George au divortat dupa un an de casnicie. Nunta celor doi a fost una atipica „Am avut o nuntă Covid. Și când spun asta mă refer la faptul că a fost oficializată pe Zoom, am fost acasă, alături de cei doi copii ai mei și de fratele ei”, a spus Sean.

Bineinteles ca si celebrul actor a facut o declaratie “Este o greşeală brutală prin faptul că vieţi sunt curmate şi inimi frânte, şi dacă nu va ceda, cred că domnul Putin a făcut cea mai oribilă greşeală pentru întreaga umanitate”, a spus Sean Penn.

“Preşedintele Zelenski şi poporul ucrainean se dovedesc simboluri istorice ale curajului şi principiului. Ucraina este vârful de lance pentru visul democraţiei. Dacă îi permitem să lupte singură, sufletul nostru ca Americă este pierdut” a mai spus acesta.

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns